Şimdi Ara

SATILIK TECLAST T51 (S:flo 2), KLIPSCH CUSTOM3, VİBE II, KOSS KSC75, JVC HA-FX66, JBL REFERENCE 220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem değişikliği ve nakit ihtiyacı nedeniyle satıyorum..

SATILIK TECLAST T51 (S:flo 2), KLIPSCH CUSTOM3, VİBE II, KOSS KSC75, JVC HA-FX66, JBL REFERENCE 220

TECLAST T51 8GB. MP4 ÇALAR

Nationite S:FLO 2 ile birebir aynı cihazdır..

Cihaz 1 aylık.. Yurtdışından alındı..

Kutu içeriğine ve kulaklığına hiç dokunulmadı..

Ön tarafta kasa üzerinde küçük bir çizik, arka iki köşede iz var.. Neden söylemedin denmesin diye belirtiyorum.. Ekran tertemiz, en ufak bir iz yok..

Gerek fiyat performans açısından gerekse ses kalitesi yönünden tek geçerim bu cihazı.. Sahip olduğu iki adet Wolfson WM8740 ses işlemcisi ile emsalsiz bir ses kalitesine sahiptir..
    Aynı zamanda 3,5 inç ekranı ve desteklediği AVI ve MKV formatları sayesinde 720p çözünürlüğe kadar video izleyebilirsiniz..
    Kulaklık çıkışı dışında ayrıca harici cihazlara bağlayabileceğiniz yüksek kaliteli Line-out çıkışına sahiptir..
    32gb. a kadar micro sd kartları destekler..
    Desteklediği ses formatları: MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG
    Desteklediği video formatları: AVI, MKV, RM/RMVB, VOB/MP2, FLV
    Desteklediği video çözücüler: H.264/3, Mpeg2, Mpeg4, XVID, DIVX
    Desteklediği resim formatları: JPG, GIF, BMP

Türkiyede satışı yok malumunuz..

Satma sebebim kullandığım kulaklıkla uyumsuz olmasıdır.. Cihazla başka hiçbir sorunum yok..
    Orijinal kutusunda, kulaklığı, usb kablosu, şarj cihazı vs tüm içeriği ile gönderilecektir..
    Fiyat: 200 lira.. Pazarlık içeren mesajlara cevap verilmeyecektir..

KLIPSCH CUSTOM 3 IN-EAR KULAKLIK

Kulaklığı bilen bilir.. stüdyo referans olarak gösteriliyor.. Çift armatürlü bir kulaklık.. Klipsch in en üst modeli..

Ayrıntılı bilgi için: Klipsch in sitesine bakabilirsiniz.. Site buraya kopyalamama izin vermedi..

Elimde 2 adet var.. Kulaklıklar sadece denenerek kontrol edildi.. Orijinaldir.. Sıfırdan farksızdır.. Görünce hemen anlaşılır zaten..

Amerikadan 200 dolara almıştım.. Başka kulaklıklardan bunları kullanmaya fırsat olmadı..Nakit ihtiyacı olduğu için satılıktır.. Çok ucuza veriyorum..

Fiyat: 180 lira.. Pazarlık içeren mesajlara cevap verilmeyecektir..

VIBE II MİKROFONLU IN-EAR KULAKLIK

Sadece deneme amacıyla almıştım.. Öyle de oldu.. Fiyatına göre gerçekten güzelmiş..
    Üzerinde gelen uç ile denendi.. Diğerlerinin ambalajı bile açılmadı.. Kutusu ile gönderilecek..
    Fiyat: 40 lira..

KOSS KSC75 ON-EAR KULAKLIK

31.08.2010 faturalı.. Elma sepeti garantili..
    Denemek için almıştım.. Çok berrak bir sesi var.. Güçlü bas sevdiğim için on-ear bana göre değilmiş kullanmadım..
    Orijinal ambalajı ile gönderilecektir..
    Fiyat: 40 lira..

JVC HA-FX66

Benim en sevdiğim kulaklığım.. Sesi gerçekten ayrıntılı ve yüksek.. 1 tane kullanılmamış siyah renkli kaldı..
    Fiyat:50 lira..

JBL REFERENCE 220 IN-EAR KULAKLIK

Bunu da bir süre kullanmıştım.. Kaliteli ve yüksek bir sesi var.. epeydir kullanmıyorum.. satayım bari..
    50 lira..

SONY MDR-EX90LP IN-EAR KULAKLIK

Aldığımda denendi sadece.. JVC nin tadını alamadım.. kutusunda bekliyor..
    40 lira..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 12 Kasım 2010; 10:30:21 >

• Tüm pm ler cevaplandı.. Cevap alamayan arkadaş varsa lütfen bilgi versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortress34 -- 12 Kasım 2010; 23:04:42 >
  • Vibe ii @Kabatay nickli arkadaşa satılmıştır..
    Hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

Vibe ii @Kabatay nickli arkadaşa satılmıştır..
    Hayırlı olsun..

Teşekkürler güle güle harca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.