Şimdi Ara

SATILIK - TAKASLIK XBOX360 ARCADE JTAG'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde jtag yapılmış beyaz arcade (jasper board) XBOX360 var. Sorunsuzdur. Xbox'a özel oyunları oynayabilmek için almıştım. onlar haricinde pek oynamadım. Oyunları dvd üzerinden de harici harddisk üzerinden de oynayabilirsiniz. Normal oyunları da arcade oyunları da çalıştırabiliyor.

Yanında standart görüntü kablosunu, HDMI kablo ve 2 adet kol vereceğim. Cihazın kendi orjinal kutusu yok maalesef.

Ps3 sahibiyim ve xbox a bir türlü ısınamadım. Kardeşime hediye etmek için elimdeki xbox'ı slim PS3 ile takas etmek istiyorum. Ps3'ün orjinal olmasını istiyorum. Cfw olmasın. Ps3 zaten plus üyeliğiyle o kadar oyun veriyor ki kopyaya gerek kalmıyor :)

İstanbul-Fatih-KocaMustafPaşa semtinde oturuyorum. Bu civarda elden takas yapmayı tercih ederim. Yanınızda harddiskinizi getirriseniz içini doldurabilirim.

Satın almak isteyenler için 300 tl düşünüyorum.

-------------------- drberk2 adlı arkadaşıma satılmıştır ------------------------------

Resimler;

SATILIK - TAKASLIK XBOX360 ARCADE JTAG'Lİ  SATILIK - TAKASLIK XBOX360 ARCADE JTAG'Lİ  SATILIK - TAKASLIK XBOX360 ARCADE JTAG'Lİ  SATILIK - TAKASLIK XBOX360 ARCADE JTAG'Lİ

Xbox'ın tek eksisi jtag yapmak için kapak çıkarılırken arka köşesin kırıldı. Resmini çektim resimde görebilirsiniz;

SATILIK - TAKASLIK XBOX360 ARCADE JTAG'Lİ

Aynı zamanda Band Hero baterisi ve mikrofonu satıyorum. İlgineneler için konunun linki;

http://forum.donanimhaber.com/m_80425796/f_//tm.htm#80425796

Herkese iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares88 -- 7 Eylül 2013; 18:45:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım cevap bekliyorum.
  • Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK PS2 Fat SHCP3000x
    2 yıl önce açıldı
    Satılık/Takaslık Çipli Xbox 1
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.