Şimdi Ara

-SATILIK \ TAKASLIK- THİEF STEAM KEY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Bilgisayarımı satmadan önce ön sipariş vermiştim. Key şuan elimde mevcut. 50 dolara satılıyor mağazada ama ben daha uygun fiyattan vereceğim. Ödeme şekli konuşulur, anlaşılır. Ciddi almak isteyenler p.m ile ulaşabilirler. PSN gift card da kabul edilir.

-SATILIK \ TAKASLIK- THİEF STEAM KEY
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 2 Mart 2014; 13:07:17 >

• Kurallar gereği fiyat yazmak zorunlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce teklifler gelsin ona göre konuşulur fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 2 Mart 2014; 14:17:51 >
  • kesinlikle g¨¹venmeyin , alışveriş yapmanızıda önermiyorum fifa 14 istedi takas için aldım şimdide olmaz diyor :(
  • %100 dolandırıcı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: iZmiR.

%100 dolandırıcı :(

Arkadaşın kendisi kafadan hasta olup acilen, Bakırköy yatması gerekmektedir. Bununla beraber, bana kullanılmış oyun key atarak kendisinin ne kadar dürüst ve şerefli bir insan olduğunu göstermiştir. Böyle adi insanlar olduğu sürece hayattan, insanlardan soğuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 27 Şubat 2014; 22:56:22 >
  • 2 sayfa k¨¹f¨¹r ettin ben kullanılmış kod vermedim ? yalana başvurma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet .izmir dolandırıcının biridir benden de oyun aldı hala parasını vermedi hala sağa sola dolandırıcı yazıyor adi herif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim konu sahibi ile takasım olmuştur.. herhangi bir sorunu olmayan bir üyedir ve iyi niyetlidir..

ama @iZmiR. nickli üyeninhttp://forum.donanimhaber.com/m_87413319/f_//tm.htm#87413319 şöyle bir konusu vardır.. önce bunu açıklığa kavuşturması gereklidir.. yani bu @iZmiR. ile alışveriş yapacaksanız da dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

benim konu sahibi ile takasım olmuştur.. herhangi bir sorunu olmayan bir üyedir ve iyi niyetlidir..

ama @iZmiR. nickli üyeninhttp://forum.donanimhaber.com/m_87413319/f_//tm.htm#87413319 şöyle bir konusu vardır.. önce bunu açıklığa kavuşturması gereklidir.. yani bu @iZmiR. ile alışveriş yapacaksanız da dikkat edin.

Teşekkür ederim abi, düşüncelerin için.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    bu tarz şeref yoksunu insanların süresiz uzaklaştırılması lazım forumdan hızlı bir şekilde ki başkalarınında başı yanmasın.forum yönetimi gereken ilgiyi göstermiyor ne yazıkki.
  • katılıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.