Şimdi Ara

Satılık & Takaslık Sony A7 Full Frame Body - 8884 Shutter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Manuel lenslerle severek ve titizlikle kullandığım Sony A7'mi satıyorum. Hiç video çekimi yapmadım. Orjinal kutusu , 1 adet orjinal , 2 adet de yedek pili ile satıyorum. Bu fiyatlara alınabilecek en hafif ve iyi Full Frame makinadır. Adaptörlerle her marka lensi kullanabilirsiniz.
    Pentax , Minolta , Tokina , Nikon , Sigma ve Canon lenslerle kullandım. Focus peaking özelliği sayesinde focus alanını yakınlaştırarak mükemmel sonuçlar alabilirsiniz.
    Dilerseniz de Sony veya Zeiss ın A7 serisi için ürettiği FE lensleriyle de kullanabilirsiniz. Bu hafiflikte ve ebatta türünün tek örneği olabilir. 24 megapixellik işlemcisi ile yüksek iso da fotoğraflar çekebilirsiniz.Garantisi yoktur. WIFI özelliği vardır.
    Makinayı çok çok temiz kullandım , ben aldığımda 5000 shutter civarındaydı şu an ise 8884 çekimde. Arka panel ekranını solunda çok ince kılcak bir çizik var , aldığımda da vardı. Kullanırken kesinlikle belli değil. Kullanmazkenki halinin resmini de ekliyorum.
    Sadece BODY fiyatıdır.
    Aynı fiyat aralığındaki temiz ve düşük shutter li canon 6D veya Mark III veya nikon D610 vb full frame bodyler ile takas düşünebilirim, arada fiyat farkı varsa anlaşabilirim.

    Fiyat : 3500 TL

    Yer : Şişli İstanbul
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-sony-a7-full-frame-aynasiz-body-8884-shutter-682568315/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armada1905 -- 20 Nisan 2019; 9:52:58 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.