Şimdi Ara

[SATILIK&TAKASLIK] SIFIR ZOTAC GTX 980 AMP OMEGA 1500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garantiye giden kartım onarılamadığı için yerine muadil olarak Zotac gtx980 amp omega edition gönderildi.

İade süreci uzadığı ve bu sürede kendim de kart aldığım için kartı sıfır ambalajında satışa veya takasa çıkarıyorum.

Üretici linki :

http://www.zotac.com/products/graphics-cards/geforce-900-series/gtx-980/product/gtx-980/detail/geforce-gtx-980-amp-omega-edition.html

Vatan satış fiyatı :

http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx980-amp!-omega-edition-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekarti.html#genel-bakis

Kapora almadığım sürece rezerve yapmıyorum. Sanalpazar vs kullanmıyorum. Elden teslim sadece pendik aksi durumda eft/havale sonra kargo yapılır. Takasda da önce sizin kart ve farkı gelir sonra kartı yollarım. Takas fiyatı farklıdır.

Kartın garantisi 20.05.2017'ye kadardır. Ancak eski kartımın fatura tarihi esas alınacağı için kartın 6 ay civarı garantisi mevcut. Fiyatı o nedenle indirdim. Kartın güvenlik etiketlerini bile açmadığım için iade kabul etmeyeceğim. Sıkıntı yaşayan endeks bilişime gönderip tekrar iade değişim alabilir kolaylıkla.

İstediğim fiyat bu nedenle pazarlıksız olarak 1500 tl'dir.

ALT MODEL TÜM EKRAN KARTLARIYLA TAKAS OLUR.

Takas teklif edecekler için kartınızın FATURA KUTU GARANTİ SÜRESİNİ VE ÜSTE NE KADAR VERECEĞİNİZİ mutlaka belirtiniz aksi durumda pmlere cevap vermeyeceğim.

İletişim sadece pm.
     [SATILIK&TAKASLIK] SIFIR ZOTAC GTX 980 AMP OMEGA 1500 TL
     [SATILIK&TAKASLIK] SIFIR ZOTAC GTX 980 AMP OMEGA 1500 TL [SATILIK&TAKASLIK] SIFIR ZOTAC GTX 980 AMP OMEGA 1500 TL [SATILIK&TAKASLIK] SIFIR ZOTAC GTX 980 AMP OMEGA 1500 TL [SATILIK&TAKASLIK] SIFIR ZOTAC GTX 980 AMP OMEGA 1500 TL [SATILIK&TAKASLIK] SIFIR ZOTAC GTX 980 AMP OMEGA 1500 TL [SATILIK&TAKASLIK] SIFIR ZOTAC GTX 980 AMP OMEGA 1500 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 29 Mayıs 2015; 22:24:37 >

• takip
  • Hayırlı satışlar; fiyat düşerse diye takip edeyim, kolay gelsin alıcılarla uğraşması zor. Bilen biri denk gelirse alıp geçiyor.
  • orhuncoskun kullanıcısına yanıt
    Fiyat düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten SIFIR için en iyi fiyat.... Omega da sanırım referans pcb den daha iyi
  • Yanıt bekliyorum satın alacağız inşallah :)
  • aldım gitti :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.