Şimdi Ara

Satılık / Takaslık sıfır ayarında garantili Tronsmart Elite %65 RGB Mekanik Klavye - 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık / Takaslık sıfır ayarında garantili Tronsmart Elite %65 RGB Mekanik Klavye - 400 TL

Bugün bana geleli bir ay oldu. çok temizdir. satmamın nedeni numlock olmayışı. numlocklu bir klavye önerirseniz takas düşünürüm. üste para verebileceğim veya alabileceğim bir klavye de olabilir. daha kötü veya daha iyi olmasının önemi yok. numlock ve türkçe q düzeni olsun yeterli. mouse hediye ediyorum. 50 tl filan onun fiyatı da. isteyene bütün tuşların çalıştığına dair video da atabilirim.

Satılık / Takaslık sıfır ayarında garantili Tronsmart Elite %65 RGB Mekanik Klavye - 400 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 5 Mayıs 2022 Satıldığı Şehir : Yalova Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Logitech G105 üstüne ne istersiniz?

• Abdullah Bozkurt06 kullanıcısına yanıt

Hocam eski bir klavye o. ne kadar kullandınız ?

• Üzgünüm forma giremedim bir süre, dolayısıyla görmedim yazdığınızı. Ben klavyeyi sattım ve başka bir klavye buldum hocam. Size iyi satışlar.

• Abdullah Bozkurt06 kullanıcısına yanıt

teşekkürler zaten mekanik klavyeyle takas yapabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.