Bilgisayarda Bir Süre Çalıştıktan Sonra Donuyor
Selamünaleyküm. Başlıkta da belirttiğim gibi illustratorde belli bir süre çizim yaptıktan sonra (özellikle vektörlerin sayısı artınca) bilgisayar donuyor ve reset düğmesine basmak durumunda kalıyorum. Sorun yazılımsal mı bilmiyorum. Format atsam düzelir mi? Ram test yaptım sorun yok. UPS yoğun kullanım 1 yıl oldu. Problem çıkaracağını sanmıyorum ama PSU aceleyle alınmış 500w Rampage. Problem burada olabilir mi?
i3 10100
Asus RX 550
XPG 8+8 Ram
Kingston 480gb SSD
Netac 256gb M2
Thermaltake Commander g33 kasa
Rampage 500w PSU
Powerful 1000V UPS
i3 10100 + RX 550 PSU & UPS
Selamünaleyküm. i3 10100 apu sisteme rx 550 ekran kartı takacağım. 350w psu ve 1000v ups var. yeterli mi? upsi yükseltmeye gerek yok sanırım. psuyu ne kadar yükselteyim?
Bir yazıcıya hem pcl5e hem ps bağlantısı nasıl yapılır?
Selamünaleyküm. Lexmark e260dn yazıcıda dubleks baskı yaparken, her kağıttan sonra makinenin durup, yeniden çalışması neyden kaynaklıdır? yardımcı olursanız sevinirim
Edit: Sorun adobeyle ilgili. wordde yazdırırken bir problem yok. aynı yazıcıya pcl5e ve ps olmak üzere iki farklı bağlantı nasıl yaparız ?
Edit2: Kimse cevap yazmadı ama meseleyi çözdüm. aynı sorunu yaşayan varsa anlatabilirim.
i3 10100'le Photoshop ve AutoCAD çalıştırmak mümkün mü?
Selamünaleyküm. i3 10100 işlemcili apu sistemde photoshop ve autocad kullanmak mümkün müdür? Ram 8gb fakat 16'ya yükselteceğim. Autocad üzerinde fazla işim yok fakat photoshop ekran kartsız çalışır mı? eğer çalışmazsa bu sisteme ekran kartı ve eklenecek başka donanım önerir misiniz? Profesyonel bir kullanıcı değilim. Fakat eğitimini alacağım. Bu nedenle soruyorum
6000 TL Sistem Tavsiye ?
Selamünaleyküm. Arkadaşa bilgisayar toplayacağız. 6000 tl monitör dahil bütçemiz var. Monitör hariç de olabilir. İkinci el düşürebiliriz. Valorant'ta 150fps üstü alacak bir pc olsa iyi olur. Bu bütçeye uygun hazır sistem de önerebilirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim.
PSU-Kasa Donanımları Soru ve Öneri ?
Selamünaleyküm. Üç sorum olacak:
- Sistemimde Vento 350 W PSU var. Yeni donanımlar için yeterli mi?
- Bir tek Concord 12V İşlemci Fanı var. Bilgisayar bütün gün çalışıyor. Yeterli mi?
- Gamer kasa değil. İki tane ön panel kapağı var. Bu kapakların birine USB takacağım. Diğerine kasaya estetik katacak bir şey katmak istiyorum? Bu anlamda farklı önerilerinizi de paylaşırsanız memnun olurum...
Sistem:
i3 10100
B460M PRO
8GB RAM
Netac NVMe SSD
Concord 12V Fan
Vento 114F 350W Kasa
Powerful 1000Va UPS
mlh77 |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 33
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 2.254 (Bu ay: 37)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware