Arkadaşlar ürün 2 aylık sıfır ayarında, hevesle alındı ama kullanılmadığı için satışa çıkmıştır.
garanti kutu fatura ve tüm aksesuarlarıyla gönderilecektir. sıfır alır gibi alacaksınız.
FİYAT 400 LİRA takas üst model cep telefonlarıyla olabilir.
# İşlemci Intel® Atom processor N270 (1.60 GHz, 533 MHz FSB, # Chipset Mobile Intel® 945GSE Express Chipset # Wireless Acer InviLink 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED özelliği, # Ekran Özellikleri 8.9" WSVGA (1024 x 600) Acer CrystalBrite TFT LCD # Bellek 1GB DDR2 533Mhz # Sabit Disk 160GB # Webcam Acer CrystalEye O,3MP Entegre CMOS # İşletim Sistemi Microsoft® Windows® XP Home Türkçe # Ağırlık 1.26kg # Diğer Pembe - Beyaz - Mavi - Siyah # Hediye Taşıma Çantası # Kart Okuyucu Multi-in-1 kart okuyucu RESİMLER CİHAZIN KENDİSİNE AİTTİR.
arkadaşla konuştunmu peki konuştuysan ne cvp verdi.
konustum tabı 20 gundur yolluyacam dıyor daha tık yok...
konu ile alakası yok ama FeeLiSt bu arkadaşta 5tl tenezul etti. ses kartını yolladım bi daha tık yok ne kadarda rahat insanlar allahtan korkularıda yok haram zıkkım olsun . başınada çok kötü bi bela gelir inşallah
konu ile alakası yok ama FeeLiSt bu arkadaşta 5tl tenezul etti. ses kartını yolladım bi daha tık yok ne kadarda rahat insanlar allahtan korkularıda yok haram zıkkım olsun . başınada çok kötü bi bela gelir inşallah
Dostum boşver sen haram etme hakkını çünkü haram edersen öteki tarafta bide helalleşmek için onu bekliceksin.en güzeli allaha havale et o en iyisini bilir.
bakın neler neler cıktı altından... daha neler var kımbılır...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme