Şimdi Ara

Satılık-Takaslık Nokia E60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuşacak anlatacak çok şey yok, yeni nesil 6310 da deniyor kendisine Alınabilecek en iyi ses kalitesine sahip telefonlardan biri,inanılmaz net 16 milyon renk özellikli ekranı ile gözlerinizi alamayacağınız, çelik kasası ve karizması ile apayrı bir seçim.Alet 2. el , yurt dışı ve kayıtlı, yine forumdan nervium üstaddan alınma.Satma sebebim açık : Şirketim telefon alıverdi bana :)
    Yanında: Orjinal şarj aleti,1 gb dv-mmc,dikey deri kılıf hediye.Değişen parçası yok, elbette kullanımdan kaynaklanan çizikler mevcut, tabi ekranda asla ve asla yok.Resimler aşağıda....
    Takas olarak , d900i (cihaza göre + para verebilirim),u600,E küsür nolu cihazlar tabi dokunmatik olmayacak ve L serisi :)

wireless özellikli bir telefon için bence en uygun fiyata 240 ytle
    Telefonun yan tarafında bulunan metal küçük parça yok, herhangi birşeye engel değil(bilginiz olsun) Resimde gösterdiğim yer..

Levent Başayan 05339276717-05443354757 ve pm

NOKIA E60 SMARTPHONE

Kişiler ve ticari kuruluşlar için gelişmiş ses özelliklerinin yanında Nokia E60 hareket halindeki profesyonellerin önemli bilgileri güncel edinebilmeleri için PC bağlantısı sağlar. Mobil üretkenliği arttırabilmek için ofis uygulamalarına uyum sağlar ve veri güvenliği ile yedekleme özellikleri sunar.

Özellikler:
    Avrupa, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da, desteklendikleri yerlerde EGSM 900, GSM 1800, GSM 1900 ve WCDMA (3GPP Yayım 4) şebekeleri ,Bantlar arası otomatik geçiş
    Konuşma kodekleri: WCDMA için FR, EFR ve GSM için AMR
    Aktif matris ekranı ,352 x 416 piksel içinde 16 milyon renge kadar destekler
    Ayarlanabilir ekran parlaklığı ve renk kontrastı kontrolü
    6 satıra kadar metin görünümü (Latin alfabesi ile)
    yakınlaştırma (zoom) seçeneği ofis uygulamaları ve tarayıcıda içeriğin büyütülebilmesini sağlar
    Sesli arama, kayıt ve Bas-konuş için özel ses tuşu
    Geliştirilmiş ses komutları ,Handsfree telefon hoparlörü ,Konferans görüşmesi özelliği
    Genişletilebilir hafıza: 64 MB İndirgenmiş Boyutlu Çift Voltaj(1.8/3V) MultiMediaCard (MMC) 1, 2
    Nokia PC Suite aracılığıyla Microsoft Outlook ve Lotus Notes ile PC senkronizasyonu (pcsuite) kişisel bilgilerinizi güncel tutmanızı sağlar.
    Nokia E60 yerel ve global şebekeler üzerinde bir modem olarak etkin şekilde kullanılabilir.
    Önde giden push e-posta istemcilerini destekler.
    Düzenleyici MS Outlook ve Lotus Notes ile uyumludur.
    RS-hafıza kartlarıyla1 çalışırken değiştirmeye imkan veren slotlar üzerinden ek hafıza
    EGPRS (Class B, MSC 10) ,GPRS (genel paket radyo servisi) Multislot Sınıf 10 ,WAP2.0 XHTML, Entegre kızıl ötesi modülü (IrCOMM, IrOBEX, IrTinyTP) ,Bluetooth kablosuz teknolojisi 1.2
    Multimedya Mesajlaşma Servisi (MMS, ver. 1.2) metin, ses klipleri, video klipler ve hareketsiz görüntü alma, düzenleme, ve gönderme için
    Symbian işletim sistemi OS 9.1 ,Series 60, 3rd edition
    WLAN üzerinden internet araması, WCDMA, EDGE ve tri-band GSM

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnoke60

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM ATTIM CEVAP BEKLİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia E6
    10 yıl önce açıldı
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    4 yıl önce açıldı
    SATILIK TAKASLIK 6500s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.