Şimdi Ara

SATILIK/TAKASLIK MW3 *35TL* SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Meraba arkadaşlar,

Oyunun kitapçığı mevcuttur,DVD çiziksizdir,kutusu sağlam,oyun Region Free'dir ve 2 günlük Xbox Live kodu kullanılmıştır.Ne yazık ki oyun Almanca o yüzden fiyatını düşük tutmak istedim.

Oyunun fiyatı 35TL'dir.

Ürünler MNG kargo ile yollanır ve alıcı ödemelidir.

Referanslarıma göz atınız,iyi alışverişler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahatma Gandhi -- 25 Mart 2012; 22:32:05 >

• Bu oyunlara karşılık elimde :
    Halo Reach
    Black Ops
    Brother Hood gibi oyunlar var.
  • Bende de
    Black Ops
    Halo Reach
    Left 4 Dead 2
    ve ne kadar istemiyceğini bilsemde
    Tobm Raider Underworld :D var hocam. Ayrı yeten Nba 2K11 ve Fifa 11 de var :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avengerD94

Bende de
    Black Ops
    Halo Reach
    Left 4 Dead 2
    ve ne kadar istemiyceğini bilsemde
    Tobm Raider Underworld :D var hocam. Ayrı yeten Nba 2K11 ve Fifa 11 de var :D

Maalesef hocam sadece yukarıda yazdıklarım karşılığı takas yapıyorum.Üzgünüm.
  • Hocam fifa 12'nin kodunu kullanmasam verirdim nakit bulursam alıcam ama bu oyunu hayırlı satışlar hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avengerD94

Hocam fifa 12'nin kodunu kullanmasam verirdim nakit bulursam alıcam ama bu oyunu hayırlı satışlar hocam :)

Teşekkürler,bekliyorum çabucak satılmasını.
  • Bu fiyata da satılmıyorya ne kadara almayı bekliyorlar ölücüler acaba
    10 tlye falan mı almayı planlıyorlar hiç bir yerde yok bu fiyata bence en kısada satman dileğiyle hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Bu fiyata da satılmıyorya ne kadara almayı bekliyorlar ölücüler acaba
    10 tlye falan mı almayı planlıyorlar hiç bir yerde yok bu fiyata bence en kısada satman dileğiyle hayırlı satışlar

Oyun herkeste oldugundan satılmıyor olabılır. bence
  • ben alırdımda almancaymış yoksa fiyatı 55 tl kende alırdım ama almanca yapçak bişey yok.
    bide hocam fiyatı bukadar düşürmeseydin.eğer satılcak olsaydı fiyatı 50-55 tl ken satılırdı.oyunun almanca olması satılmasında büyük etken çok ucuza satıyosun şuanda.
    satma daha iyi derim ben ama yinede sana kalmış.zaten şuanda dh de 2.el bölümü çökmüş durumda bence bi reset atsınlar yada silsinler daha iyi alıcıyok satıcı çok herkes oyun satma derdinde.
    neyse yinede hayırlı satışlar
  • Hocam nem YGS dolayısıyla Xbox'ı kaldırdığım icin almıyorum sahsen birde yanına BF3 ceksem cok iyi olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Bu fiyata da satılmıyorya ne kadara almayı bekliyorlar ölücüler acaba

Evet,55TL'den 20TL indirim yaptım ve ancak bugün satabildim.

@Starbox

Almanca olduğu için çoğu kimse düşünmüyor ne yazıkki.Evet maalesef 2. el bölümü ölmüş herkes birşeyler satıyor uçuk fiyatlardan ve bu nedenle alıcı olmuyor.

@avengerD94

Bence ilk BF3'ü deneyin zaten BF3'ü denedikten sonra MW3 oynarsanız aşırı basit gelecektir size tabi sizin fikriniz.Bu arada kolay gelsin.

Oyun ''mustaademir'' arkadaşımıza satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahatma Gandhi -- 25 Mart 2012; 22:31:30 >

• Öyle olucak galiba hocam satmışsınız sizde hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.