Şimdi Ara

SATILIK TAKASLIK GAMECUBE DREAMCAST N64... 360

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NİNTENDO GAMECUBE BEYAZ QOOB ÇİP SORUNSUZ TERTEMİZ 100 PARÇALIK HEDİYE PAKETİ VE HAFIZA KARTI İLE 245 YTL KOLLEKSİYONLUK....DREAMCAST 100 PARÇALIK HEDİYE PAKETİ VE VMU SU İLE BİRLİKTE 225 YTL KOLLEKSİYONLUK......AYRICA SAĞLAM DREAMCAST YALNIZCA PAL KASA VAR HEDİYELİ 75 YTL.... NİNTENDO 64 VE SÜPER MARİO 64 55 YTL..XBOX 360 HDD İLE TAKAS OLUR ...NİNTENDO DS ORJİNAL OYUN 15 YTL..... XBOX GAMECUBE XBOX 360 SATURN MEGA DRİVE DREAMCAST GAMECUBE XBOX KONSOLLARI İLE İLGİLİ PM ATABİLİRSİNİZ... AYRICA FİYAT ELEŞTİRİSİ YAPMAYALIM FORUMDA İNDİR BASKISI İLE ÇOK ALET YOK PAHASINA GİDİYOR KONSOLLARINIZIN DEĞERİNİ BİLİN ARKADAŞLAR..AYRICA UCUZ SATANA KARŞI OLMASAMDA BASKI YAPILMASINA KARŞIYIM HAYATTA HER ŞEY ÖZGÜR OLMALI.AMAÇ ÖNCE SATIŞ DEĞİL ARKADAŞLIK KATILIM .CEVAP YOK. İZMİR DEN PC ARANIYOR ... EXTREME CORE 2 DUO VS .(TEŞEKKÜR:BU FORUMDA ÇOK İYİ İNSANLAR TANIDIM BUNLARDAN BİRİ OLARAK ROMEO 28 E BANA SATTIĞI KENDİ GİBİ KUSURSUZ XBOX 360 İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..BU ARKADAŞI HERKESE TAVSİYE EDERİM SÜPERSİNİZ...)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pmcan attım.
  • okeycan oldu

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sega dreamcast
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.