Şimdi Ara

SATILIK TAKASLIK GALAXY NEXUS-satıldı-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CİHAZ YURTDIŞI KAYITLIDIR.KESİNLİKLE ÇAKMA İMEİ DEĞİLDİR!! FATURALI OLDUĞUNDAN ULUSLARARASI GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR(5-6 AY CİVARI DAHA GARANTİSİ MEVCUT).KUTUSU VE AKSESUARLARI TAMDIR. İNCE SERT KAPAK VE SİLİKON KILIFDA HEDİYEMDİR. TABİ YANINDA KORUYUCU FİLMDE VAR. CİHAZDA HERHANGİ BİR SORUN YOKTUR GAYET TEMİZ DURUMDADIR.SATIŞ SEBEBİ KEYFİDİR YENİ NEXUS GELENE KADAR BAŞKA CİHAZLARI DENEMEK İSTİYORUM. İSTEDİĞİM FİYAT 900 TL DİR. FİYAT SONDUR ÇAKMA İMEİ Lİ CİHAZLARLA KIYASLAMA MESAJLARI ATMAYIN LÜTFEN!. İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE KENDİ KULAKLIĞINDAN AYRI OLARAK ORİJİNAL URBEATS KULAKLIKLA VEREBİLİRİM. KULAKLIKLI FİYATI 1050 TL DİR. MANTIKLI TAKASLARI DEĞERLENDİREBİLİRİM TAKASTA FİYATLAR FARKLIDIR. TAKAS İSTEYENLER AÇIKLAMALI BİR ŞEKİLDE TEKLİFLERİNİ YAZARSA EN KISA ZAMANDA DÖNÜŞ SAĞLARIM. SATIŞ TÜRKİYENİN HER YERİNE ÖNCE HAVALE SONRA KARGO ŞEKLİNDE OLUR. TAKAS SADECE ANKARADA YAPILIR. CİHAZIN RESİMLERİNİ EKLEYEMİYORUM AMA İSTENİLMESİ HALİNDE MAİLLE GÖNDEREBİLİRİM. ANKARADA GÖRMEK İSTEYENLERE CİHAZI GÖSTEREBİLİRİM.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat_ozturk -- 11 Eylül 2012; 9:21:47 >

• _____________________________
  • pm attım ama okumadınız bile sizden cevap bekliyorum.

Orijinalden alıntı: dalyaan

wave3 + 300 tl veriyorum. cihazımda hiçbir sorun yok ve garantisinin bitmesine 1 seneden fazla bir süre var.

hocam androidden şaşmam bu saatten sonra.
    Satılık Galaxy S4
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.