Şimdi Ara

Satılık&Takaslık 1 Gb Palit 9400GT SUPER (128Bit) DDR2 TV DVI 16X EKRAN KARTI ( İstanbul )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palit 9400GT Süper (128Bit) 1024Mb Ddr2 Tv Dvı 16X

http://www.teknocity.com.tr/urundetay.asp?ProductID=23661

Full kutulu, faturalı, 23 ay garantili, test amaçlı kullanıldı.

SATILMIŞTIR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango34 -- 2 Mayıs 2010; 13:18:26 >

• pm
  • Yanıtladım ...
  • Bu kart için 1 Mayıs 2010; 14:03:51 tarihinde anlaştığımız halde satıcı çok enteresan bir bahane ile ürünü yollamamış vede kendine göre satışı gerçekleştirememiştir.Vede kendisine göre öğrenci bir arkadaşa bu kartı bana 75 TL den vermek yerine 60 TL den vermiştir.Yorumsuz olarak mesajlarını ekliyorum.

quote:

quote:

Kimden: Cango34
    Kime: Uğur.Türkben
    Tarih: 1 Mayıs 2010; 8:20:24
    Başlık: 9400 GT

Uğur bey merhaba,

Bende benim yaşıtlarım ile karşılaşınca mutlu oluyorum. Bir çok akranımız bilgisayarın tuşuna
    basmaktan bile çekiniyor maalesef. Siz de bilişimin büyüsüne kendinizi kaptırmışsınız anlaşılan :)

Sizin için fiyatı kargo dahil yaparım elbette. Adres ve telefon bilgilerini verirseniz bugün yurtiçi kargoya
    yetiştiririm.
    Garanti bankası hesabımı bir süredir kullanamıyorum maalesef bir sorun var. İş bankası hesabımı
    verebilirim ancak. Saygılar ...

quote:

Kimden: Uğur.Türkben
    Kime: Cango34
    Tarih: 1 Mayıs 2010; 14:03:51
    Başlık: Cevap: 9400 GT

Herşey için çok teşekkür ederim.Biraz sonra da internet üzeri EFT nizi yapacağım.Pazartesi öğlene kadar hesabınıza geçmiş olur.Saygılar

quote:

Kimden: Uğur.Türkben
    Kime: Cango34
    Tarih: 1 Mayıs 2010; 14:11:26

quote:

Uğur bey tekrar merhaba, eft talimatı verdiyseniz lütfen iptal edin, hesaplarım ile ilgili bir sorunum var.
    Ancak pazartesi günü belli olacak çözümleyip, çözümleyemeyeceğim. Verebileceğim bir hesap numarası bulursam
    haber veririm size, kusuruma bakmayın ...

Henuz vermemiştim pm leri cevapladıktan sonra yapacaktım.Sizden haber bekliyorum.Saygılar

quote:

Kimden: Cango34 Kullanıcıyı kontak listesine ekle
    Kime: Uğur.Türkben
    Tarih: 2 Mayıs 2010; 13:16:56

Uğur bey merhaba,

Bankadaki sorun yüzünden sizinle alışveriş yapamadık, onun için kusuruma bakmayın.
    Kartı İstanbul' da öğrenci bir arkadaşa verdim az önce. Benden haber bekliyorsanız bilgilendireyim dedim. Saygılar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uğur.Türkben -- 2 Mayıs 2010; 15:12:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.