Şimdi Ara

satilik/takaslik 07.12.2006 garantili 6230i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefon belirtilen tarihte alinmistir. rengi beyaz-gri arasi olan renktir. tam olarak ben de bilmiyorum ne dendigini o rege. full kutuludur. sadece joystick tusunda kucuk bir renk asinmasi var ve cok kucuk kullanim belirtileri. bunlar da cok temiz demeye engel degil ama tabi ki soylemek lazim ticaret ahlaki ...

urun ankaradan ve mersinden elden, diger sehirlere once para sonra kargo seklinde satiliktir. isteyen arkadsalara referanslarim mevcuttur.

oncelik olarak k750i ile takasliktir. baska takas teklifleriniz de varsa pm atabilirsiniz...

fiyat 350 ytl ... pazarlik yoktur. aldim deyip sonradan pm ile pazarlik teklif etmeyiniz lutfen. hayirli gunler...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam ordan dusunsem w800i yi dusunurdum ama pazarlik yok demissinz ve ustune o kadar para vermek asar beni. saglik olsun .iyi satislar size..

satisa devam arkadaslar

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• valla doğrudur dostum iyi satişlar sanada fakt 100 lira iyi fiyattı bence neyse tekrar iyi satişlar rast gele
  • o renk füme hayırlı satıslar
  • füme öyle olmaz, açık gri veya çelik gri..

füme böyle olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 29 Aralık 2006; 11:45:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.