Şimdi Ara

satılık sytche ninja rev b işlemci soğutucusu fansız .15 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar elimde sytche ninja revizyon b işlemci soğutucusu var ;amd aparatları birde yanılmıyorsam soket 478 aparatı var (tam çözemedim hem soket 754,hemde 478 de göstermiş) fanı yok ; demir fan klipsi de yok (evde biryerlerde bulursam veririm onuda)

ben phenom II x4 955 te kullandım sorunsuz olarak yanlız bir kere nasıl başardıysam amd klipsinde birbirine geçen bir yeri çıkarmıştım (sert demir geçmeli yer)sonra taktım gayet güçlü olarak tık diye yerine oturdu çıkmayan taraftan hiç bir farkı yok; alacak kişinin sorun yaşayacağını sanmıyorum yinede içim rahat olsun diyen pense ile bir milimlik operasyon yapabilir şu anda onada gerek yok ama alacak kişinin bilgisi olsun diye vicdan borcu olarak yazıyorum

işin kısası soğutucu sıfır değildir ama rahatlıkla güzel bir şekilde kullanılabilir.Fanı yoktur bu hali ile pasif olarak kullanılabilir (amd nin uçak motoru fanından sonra mis gibi gelir ) zaten boyutları ağırlığı da gayet yeterli yada yaparım diyen fan takar ; fan klipslerini taşınırken kaybetmişim evde bir yerde ama bulamadım bulursam alan arkadaşa ulaştırırım.şu an al tak kullan durumundadır

fiyat:15 tl dir birinin işine yarasın diye
    kutusu vardır.

üzerinde takılı olan aparat bundan (AM2,AM3)

şu aparattan da kutusunda var

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 14 Ocak 2012; 17:05:32 >

Intel i5 6600K - Corsair H75 - MSI z170 gaming M5 - Kingston Hyperx Fury 2666 Mhz 2 x 8 GB - 2x Kingston v300 240 Gb Raid 0 - Segate Momentus xt hybrid - Gigabyte WF 3 R9 290X - Coolermaster HAF 942 X - Corsair CX 750W 80Plus - Creative Sound Blaster Z - Creative Gigaworks G500 Gaming - Sennheiser hd 202 - Monster Purity HD - Monster DNA - Corsair H2100 Gaming Headset - Fiio X3

• almak istiyorum pm

referansım -AbsoluteZero - alpermeric - jin_paci -tolgaciik
    ALIŞVERİŞLERİM thack_can - NEGA-
    Albatros83 -zalman_1-(wanted)hiper-kizilsefer -KinGpAsCaL-pLayer -TAG Heuer -Guren Gursel-mahapurusha-servettt - mec -VISION-vgulgec
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.