Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Switch Oled (çipli) & Switch v2 (çipli) Satın Al 4 Ağustos 2025 08:48 1 1 Satılık Switch Oled (çipli) & Switch v2 (çipli) Satılık switch oled (çipli) : Ürün forumdan "0" olarak alındı. 512 gb hafıza kartı mevcut. 10 gün kadar kullandım, yurtdışından switch 2 almam sebebiyle satılıktır. Kutu mevcuttur.Fiyat 13.000 TL, kargo vs bana aittir.Satılık switch v2 (çipli) : Ürünün 5 yıldır sahibiyim. 512 gb hafıza kartlı ve çipli. Kasa tertemiz, ekranda muhtelif çizikler var. Genelde dock ile kullanıldı. 3 aydır paketinde duruyor. Kutusu YOK. Fiyat 8.500 TL, kargo vs bana aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iPad 128GB Wi-Fi 11'' Silver Satılık Switch Oled (çipli) & Switch v2 (çipli) Ps5 Slim 1 Tb