Şimdi Ara

!!!!!Satılık Sukabı-Kasa Eklentisi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chieftec kasamda kullanmak üzere bu su kabını yaptırmıştım.ön tarafında 13lt sıvı kapasiteli bir su kabı (kutunnun diğer kısımlarından izole edilmiştir) bulunmaktadır.Bu kutuya 2 adet 240 lık radyatörlerinizi rahatça koyabilirsiniz.Ayrıca Arka tarafındada 2 adet 120 lik fan yuvası mevcuttur.Üst kapağı yukarı doğru açılacak şekilde yapılmıştır.120 derece kadar açılabilmektedir.Kutunun üzerindeki rekorlar prinç üzerine krom kaplamadır.Köşe kısımlarını carbon kaplama ile kaplamıştım.alan kişi ister sökebilir isterse böyle kullanabilir.Üzerine kasa koyabilirsiniz ek yerleri oldukc sağlam herhangibir sorun oluşturmaz.

Sadece su kabı (plexi gövde) için istediğim tutar 100TL dir.İstanbul kadıköy civarından alabilecek istanbullulara kargo ücretsizdir.Geri kalan yerlere kargo alıcıdan Bu kutuya ihtiyacım kalmadığından satılıktır.Bi sorunu yoktur.Zaten sorun çıkaracak bi tarafıda yok..

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu üründe iddia ediyorum AMFİBİ abimin parmağı var.. Ki onun parmağı varsa kalitesi asla tartışılmaz..
  • onun ilanındada zaten resmi var

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıvı haznesi harika görünüyor.

Hayırlı işler.
  • bu tarz bişeyi aliminyumdan düşünüyorum yapmayı. ne zaman fabrikada boş olurum hem kasa hem su sğutma sistemi tek bi yapı içinde olucak şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: omseku

bu tarz bişeyi aliminyumdan düşünüyorum yapmayı. ne zaman fabrikada boş olurum hem kasa hem su sğutma sistemi tek bi yapı içinde olucak şekilde

Olur ama maddi sorunun yoksa.. Üstelik alüminyumu keseyim birleştireyim derken çok ciddi sakatlıklar yaşayabilirsin..

Plexy hem olan biteni görmen, hem estetik, hem de kullanım açısından bu iş için biçilmiş kaftan..

Üstelik ısıyı alüminyum kadar başarılı dağıtır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 26 Ocak 2008; 2:00:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.