Şimdi Ara

Satılık Steelseries Siberia V2 Red

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat 150 TL ürünü 12.05.2011 tarihinden beri kullanıyorum Ürünü zaten bilenler bilir tutulmuş bir üründür fps türü oyunlarda falan bundan dolayı v2 yani versiyon 2 çıkarılmıştır Ürün sıfırdan farksızdır Temiz kullanılmıştır Kaçırmamanızı tavsiye ederim Ürünün kutusu mevcuttur Garantisi yoktur Sanalmarketim.com'dan alınmıştır Ürünün sıfır'ı hala aldığım fiyat ile aynıdır düşmemiştir İnternette zaten bulmanız zor şuan bu ürünü Elden dahi almak isteseniz fiyatı hala aynı ve red olanı bulmak zaten zor diye biliyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Orijinalden alıntı: Elite `

Fiyat 150 TL ürünü 12.05.2011 tarihinden beri kullanıyorum Ürünü zaten bilenler bilir tutulmuş bir üründür fps türü oyunlarda falan bundan dolayı v2 yani versiyon 2 çıkarılmıştır Ürün sıfırdan farksızdır Temiz kullanılmıştır Kaçırmamanızı tavsiye ederim Ürünün kutusu mevcuttur Garantisi yoktur Sanalmarketim.com'dan alınmıştır Ürünün sıfır'ı hala aldığım fiyat ile aynıdır düşmemiştir İnternette zaten bulmanız zor şuan bu ürünü Elden dahi almak isteseniz fiyatı hala aynı ve red olanı bulmak zaten zor diye biliyorum
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

fotoğrafları koyarsan daha kolay satılır counter-strike:source düşmanım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.