Şimdi Ara

Satılık Steelseries Arctis 3 (21 Ay Garantili) - Siyah Oyuncu Kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürün 02.07.2018 tarihinde satın alındı. Öncelikle üründen çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Ben CS:GO ve PUBG oyuncusuyum ve bu kulaklığı aldıktan sonra konum belirleme ve ses kasma ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Ancak gözlük kullandığım için kulaklık, kulaklarımın üzerine geldiğinde gözlüğün çerçevesi kulaklarımın arkasını acıtıyor. Gözlüksüz kullandığımda (veya muhtemelen ince çerçeveli bir gözlükle kullanıldığında) herhangi bir problem yaşamıyorum. Kulaklık yastıkları oldukça yumuşak ve oldukça konforlu bir ürün. Kulaklığın üzerindeki lastik bant sökülüp yıkanabiliyor ve özelleştirilebiliyor. Ürün 7.1 Surround ses deneyimini sonuna kadar yaşatıyor. Kulaklığın üzerinde ses seviyesi ayar tekerleği, mikrofonu açıp kapatma tuşu ve duyulan sesleri paylaşmaya yarayan bir adet ilave 3,5 mm'lik ses paylaşım portu bulunuyor ki çok güzel bir özellik. Steelseries Engine yazılımını destekliyor. Bu yazılım üzerinden tüm hassas ayarları yapabilmeniz mümkün. Ürün ile ilgili detaylı incelemeleri birçok kaynaktan bulabilirsiniz. Ben de ürünü sattıktan sonra kulakiçi bir kulaklık satın alacağım. Alıcısına hayırlı olsun.

Fiyat: 300 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F8rhat -- 14 Ekim 2018; 18:19:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.