Şimdi Ara

SATILIK Steam Controller 175TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    Pazarlık ve takas tekliflerine kapalıdır ilanım.

    SATILIK Steam Controller  175TL
    SATILIK Steam Controller  175TL
    *****

    En iyi oyun kollarından biridir, touch padleri sayesinde Skyrim ve Fallout gibi oyunları normal bir gamepad'den çok daha rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Touch padi force touch olduğu için hissiyatı gayet iyi ve analog tetiğin sonunda da bir buton olduğu için silah kullanmak single player fps tarzı oyunlarda oldukça rahat. (counter strike veya bf4 gibi multiplayer oyunlarda gamepad kullanmak ise saçma)

    Civilization gibi oyunlar ise normal gamepadler ile hiç düzgün oynanamıyor fakat steam controller ile bu tarz oyunları klavye+mouse kullanmak zorunda olmadan koltukta arkanıza yaslanarak rahatça oynayabilirsiniz. Araba yarışları içinse gamepadin arka tarafında bulunan pedallar ile vites değiştirilebiliyor. Bu özellik fiyatı çok pahallı olan xbox elite controllerda var.

    Bütün oyunlar için kendiniz profiller yapabiliyorsunuz veya isterseniz steamde başka kişilerin yaptığı profilleri kullanabiliyorsunuz. Steamin kendi web browser'ı üzerinden klavye kullanmadan gamepad ile 2 touchpadini de kullanarak hızlı bir şekilde yazı yazılabiliyor. Windowsta ise gamepadi bir mouse rahatlığında kullanabiliyorsunuz. (youtubeda videolara bakabilirsiniz)

    Steam Controller'ı steam hesabınıza kaydedip yazılım güncellemelerini de kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Steamdeki son yıllarda çıkan bir çok oyunda sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELDRUN -- 23 Ocak 2017; 19:57:9 >







  • Merhabalar fiyatıda iyi temizse bugün yarın iletişime geçelim. Ürünü görmek istiyorum ve elden teslim alacağım eğer uygunsa? İstanbuldayım Merterde akşam 6 gibi metrobüsle gelebilirim en erken.
  • PM atıldı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıldı mı acaba ?

    Steam link e kablo ile mi baglaniyor?
  • duruyor. steam linke kablo ile değil kablosuz bağlanmakta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.