Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK TERTEMİZ STEAM CONTROLLER Satın Al 19 Aralık 2024 15:46 1 1 SATILIK TERTEMİZ STEAM CONTROLLER SELAM ARKADAŞLAR,elimde steam controller bulunmaktadır. bir arkadaşımdan sıfır almıştım. 1 2 defa kullandıktan sonra bir daha kullanmadım. uzun süredir kutusunda durmaktadır. fotoları daha sonra yükliycem.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] PRİ HAK BLACK WHYT WUKONG [SATILDI] SATILIK TERTEMİZ STEAM CONTROLLER [SATILDI] PS PLUS DELUXE 12 AY [SATILDI] 8 ADDT SIFIR JELATİNLİ PS4 OYUNLARI
Hocam bende de var. Olur da bu satılır ve başka arayan olursa bana da yazabilir.Kutusu vs var. Kullanmadım hiç ben de senin gibi :)