Şimdi Ara

Satılık SSDli Lenovo Y510P SLI Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aralık 2013'de aldığım 2 x Nvidia 750m SLI çalıştıran Lenovo y510p model notebookumu Macbook Pro aldığım için satmak istiyorum.

Satılık SSDli Lenovo Y510P SLI Notebook

Özellikleri:

İşlemci: Intel® Core™ i7-4700MQ işlemci
    İşletim Sistemi: Windows 8
    Ekran/Çözünürlük: 15,6" yüksek tanımlı (1920x1080) 16:9 ekran oranı
    Grafikler: İkili grafik desteği; NVIDIA® SLI – maks. NVIDIA® GeForce® GT 750M 2GB ikili grafikler (SLI)
    Bellek: 2x4GB Toplamda 8GB
    Sabit Sürücü: 1TB + 8GB SSDHD depolama (Bu sürücü cihazla birlikte zalman harici disk kutusu içerisinde verilecek, şu anda içinde garantili Kingston HyperX 3K SSD bulunmakta ve satın alacak arkadaşa ssd +harici disk halinde teslim edeceğim)
    Ses: Kullanıcıyı içine alan bir ses deneyimi için Dolby Home Theatre v4 ses sertifikasyonunu destekleyen JBL® tasarımlı hoparlörler
    Entegre İletişim: 802.11b/g/n Wi-Fi bağlanabilirliği, Bluetooth 4.0, 1 GB LAN,
    Konektörler: 1 x USB2.0, 2 x USB3.0, 6'sı 1 arada kart okuyucu (SD, SDHC, SDXC, MMC, MS, MS-Pro), Kulaklık, Mikrofon, HDMI
    Kamera: HD 720P kamera
    Pil: 6 Hücreli Pil, Maks. 5 saat
    Ağırlık: 2,7 kg
    Boyutlar: 387 x 259 x 15,5 - 36mm (15,23 x 10,19 x 0,61 - 1,41")

Sadece ofis içerisinde; iş odaklı olarak kullanılmış bir üründür ve çiziği/vuruğu kesinlikle bulunmamaktadır (Satın aldığım dönemde i7 işlemci ve 1920*1080 ekran çözünürlüğü sunan bir bu bir de Asus N500JV vardı; ben bunu tercih ettim). Faturası da (şayet bulabilirsem) ürünle birlikte teslim edilecektir. Faturayı bulamadığım takdirde dahi Lenovo Türkiye üzerinden ürün kaydı sorgulanabilir. Bundan yaklaşık 10 ay kadar önce webcam kablosu değişimi için servise gitti, bu işlem de kayıtlardan görülebilir.

Ürün için istediğim rakam 2400TL dir. Eğer Harici disk ve kutuyu istemezseniz rakam 2200 TL olur. Tercihim ve önceliğim İstanbul içi elden alışveriştir. Şehir dışına çok sıcak bakmıyorum. Cep telefonu ya da bir başka bilgisayarla takas da düşünmüyorum.

Ödeme konusunda şöyle bir kolaylık sağlayabilirim; Sony'nin 16-50 kit lensli a6000 modeliyle ilgileniyorum. Bu ürünün fiyatı 1650-1700TL civarında, dolayısıyla adıma faturalanmış şekilde sıfır a6000 +fatura tutarı üzerinden aradaki fark ödenmek suretiyle de bir anlaşma sağlayabiliriz; alacak arkadaş da kendi bütçesine göre taksitlendirme yapmış olur.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilirler.

Teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO IdeaPad Y500 SLI?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.