Şimdi Ara

Satılık Spotify Premium Hesaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Spotify Premium Hesaplar

Spotify premium 1 Ay 4 TL. Sizin Hesabınıza Tanımlanır *Premium iptali yaşanması durumunda ilk 24 saatte ücret iadesi, bir aylık süre içerisinde permium iptali durumunda sizin tercihinize bağlı olarak hediye hesap ya da %50 para iadesi.

Spotify premium Aylık 3 TL. Sıfır hesap. *2020 yenileme aylık 7 TL Düzenli benim otomatik olarak yenilemem durumunda bu fiyat geçerlidir. Şartlara bağlı olarak hesap devri gerçekleştirilebilir.

Spotify öğrenci premium tanımlı hesap (10 TL, hesap sizde kalır)

Spotify öğrenci premium ilk 1 Ay ücretsiz (12 TL, hesap sizde kalır)

Spotify Premium Aile Hesap 3 TL (30 Gün kullanım) Hesap Sizde Kalır. 6 Kullanıcı ortak adreste bulunmak şartı ile kullanabilir.

Spotify DE, Spotify US, Spotify AT, Spotify SK tanımlamaları yapılır.

Storytel Premium Hesap 3 TL (30 Gün kullanım)

Ödeme

NOT: Pazarlık içeren mesajlara dönüş yapmıyorum. Genel olarak ücretleri uygun tutmaya çalıştım.
    NOT 2: Alıcı ve Satıcı arasında güven ilişkisine dayalı satış gerçekleştiriyorum. Belirtilen kriterlere uyulmaması durumunda hesap iptali gerçekleştirilecektir.

İletişim

Fiyat : 3 TL Miktar : 20 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa,Nilüfer Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Hesap
    3 ay önce açıldı
    SATILDI Steam Hesaplar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.