Şimdi Ara

SATILIK SPORCU GIDALARI OPTIMUM NUTRITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    ARKADAŞLAR ALMIŞ OLDUĞUM OPTIMUM SERIOUS MASS VE OPTIMUM CREATINE SATILIKTIR.

Ürünleri geçirmiş olduğum sakatlıktan dolayı sadece 2 ölçek kullandım (1 ölçek 150 gram.)

Creatine içinde 1 çay kaşığı.5 grama denk geliyor

Optimum Serious Mass 2.7 KG : 85 TL.

Optimum Creatine 300 gram : 40 TL.

2'li set fiyatı : 110 TL.

Pazarlık söz konusu değildir fiyatları ürünlerin belli internet üzerinde.

Ürünlerin aciliyeti yoktur sakatlığım geçerse kullanmaya devam edicem geçmezse satış devam edicek..

Şehir dışı kargo ücreti tarafımdan karşılancaktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunbayrak -- 11 Kasım 2011; 23:12:46 >

• Dostum protein tozunun sıfırı 98 tl creatine ile birlikte 138 tl. Kullanılmıs bir ürün icin hic cazibesi yok fiyatlarınızı gözden gecirmelisiniz bence
    ömerözkan(ipod photo),spica(w810i), trenyolu(creative muvo tx),assan88(iriver t30),FATALİST (uc adet sistem) ahsenozu(sony vaio) mitrox(sony mp3) icdremote(iriver sony)raalem (toshiba) ahmettu(bileklik) jrsmoker, Jeandan Type - R ,LİDER_36,baykarizmaizmir, ilhamianil,cagataybas, hakimamca, parenthesis ,TECHNOS,ecozer, seko2001, kendinibil,pamirr, hadusum,Arbitrary,nx9020

Serdar ATILGAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne yazsam kii

Dostum protein tozunun sıfırı 98 tl creatine ile birlikte 138 tl. Kullanılmıs bir ürün icin hic cazibesi yok fiyatlarınızı gözden gecirmelisiniz bence

öncelikle bu sporu yapıyorsanızda vermiş olduğunuz bilgi yanlış ilandaki protein tozu değil bir kilo aldırıcıdır. Eğer sizin dediğiniz gibi optimum whey 2.7 kg protein tozu 98 tl ise sizden alabilirim sorun değil kullanılmış bir ürün demişiniz içinden sadece 300 gram gitmiştir.Sizin görüşünüz bu yönde olabilir ama 2 sene bu sporla uğraştım ve neyin ne olduğunu az çok biliyorum
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.