Şimdi Ara

{SATILIK} Sparkle CALIBRE 8800GT P888+ [GDDR3 512MB/256Bit] *(Ekran Kartı)*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyat: 110 TL

İstanbul içi elden satış TERCİH...

512MB/256Bit/GDDR 3/LCD Ekranlı

Sparkle firması bir kez daha farklı bir ekran kartıyla öne çıkmayı deniyor. Firmanın yeni tanıttığı Calibre 8800 GT P888+ modelinde ek bir kart yer alıyor. GDP2 adı verilen ek kart sayesinde durum bilgisi detaylı biçimde takip edilebiliyor. G92 yongasının gücüyle coşan kart DirectX 10 ve Shader Model 4.0 desteklerine sahip. Kartta yonga hızı 675 MHz ve bellek hızı 2000 MHz olarak seçilmiş. 112 paralel işlemciyse 1728 MHz hızında çalışıyor. PCIe 2.0 destekli kart mevcut PCIe 1.1 yuvalarla da uyumlu. GDP2 kartta yer alan ışıklı LCD ekran GPU sıcaklığını, gerilimini, fan hızını ve Calibre logosunu gösterebiliyor. Kartın çift fanlı özel ve sessiz bir soğutma kullandığını da belirtelim.

İNCELEME :http://forum.donanimhaber.com/m_21786873/tm.htm

RESİMLER

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • P.M.
  • pm
  • güzeL Fiyat Gercekten..
  • Geçenlerde az kalsın 140 liraya alacaktım. :) Allahtan nakit sıkıntısına girmişim :)) Çok güzel fiyat. Hayırlı satışlar..
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum iyi fiyat
  • Beyler yavaş olun 10 dakkada 500 PM geldi
    Açıklamaları yapayım herkez rahatlasın...
    Kartın garantisi bitmiştir ama VATAN bilgisayardan alındığı için bir problem çıkmaz ilerde sorun yaşarsanız yardımcı oluyorlar ki bu benim vatandan alışveriş yapma sebebimdir. Faturası hala elimde ...
    FİYATA gelince 110 tl yanlış yazılmış bir rakamdır birden çok parçayı foruma 5 dakkada koyduğum için rakamlar karıştı AMA 20-30 TL de kimseyi zengin etmez UCUZA satmış olalım napalım...;
    KARTTA HİÇBİR SORUN YOKTUR İSTEYEN GELSİN EVİMDEN ALSIN Bİ SORUN ÇIKARSA KAPIMA DAYANABİLİR !

---- VE.... şuan 5 kişi kesin alıyorum diyor hanginize satıcam onu düşünüom

• quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Beyler yavaş olun 10 dakkada 500 PM geldi
    Kartın garantisi bitmiştir ama VATAN bilgisayardan alındığı için bir problem çıkmaz ilerde sorun yaşarsanız yardımcı oluyorlar ki bu benim vatandan alışveriş yapma sebebimdir. Faturası hala elimde ...
    FİYATA gelince 110 tl yanlış yazılmış bir rakamdır birden çok parçayı foruma 5 dakkada koyduğum için rakamlar karıştı AMA 20-30 TL de kimseyi zengin etmez UCUZA satmış olalım napalım...;
    KARTTA HİÇBİR SORUN YOKTUR İSTEYEN GELSİN EVİMDEN ALSIN Bİ SORUN ÇIKARSA KAPIMA DAYANABİLİR !

İlk Pm ye ver :D

• Birazdan satılır hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Beyler yavaş olun 10 dakkada 500 PM geldi

takas düşünmüyorsunuz sanırım

• bende 4780 icq 4 turbo var benim bile kartı alasım geldi
  • TAKAS YOKTUR... Bu yoğun ilgi nedir yahu Kime satıcam ben bu kartı beyler ???? Arada kaldım...

• BİR PM DE BENDEN...
  • Beni seç beni seç
  • tavsiyem kart ihtiyacı olana sat.yani forumdan senden alıp yarın 150ye satmaya çalışacaklara satma.
  • kura çek kime gelirse
  • satılmadıysa görüşelim.
  • quote:

tavsiyem kart ihtiyacı olana sat.yani forumdan senden alıp yarın 150ye satmaya çalışacaklara satma.

Sende doğru söylüyorsun ama ben kartı sattıktan sonra ne yaparsa yapsın o beni ilgilendirmez hacı. İhtiyacı olanla olmayanıda ayırt etmek zor açıkcası :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.