Şimdi Ara

Satılık Sony Vaio SVE1112M1E AMD E2-1800 4GB 500GB 11.6' 1366x768 Netbook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    10 kasım 2012 tarihli faturalı temiz üründür. Kutu fatura ve garanti mevcut, renk siyah. İhtiyaç fazlası olduğu için satılıktır. Takas ve pazarlık düşünmüyorum.
    Eskişehir içi elden görerek veya diğer illerden kargo ile alabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-vaio-sve1112m1e-amd-e2-1800-17ghz-4gb-500gb-116-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301910&categoryId=98

İşletim Sistemi Windows 8
    Chipset AMD A68M FCH
    İşlemci Adı AMD E2-1800
    Grafik Kartı Adı AMD Radeon™ HD 7340 Grafik Kartı
    İşlemci Hızı (GHz) 1.7
    L2 Önbelleği (MB) 1MB
    Çekirdek Sayısı 2
    Bellek 1x4 GB DDR3 1333
    Desteklenen Maks. Bellek 8GB
    Kapak Rengi Siyah
    Sabit Disk Sürücü 500 GB 5400 RPM
    Ekran 11,6" LED
    Çözünürlük 1366 x 768
    Bağlantı Noktaları USB 3.0x1 USB 2.0x2 HDMIx1 VGAx1 RJ45x1 VGAx1 Hoparlör ve mikrofon çıkışları
    Kablosuz LAN Türü IEEE 802,11b/g/n
    Bluetooth® Standart Sürüm 4.0 + HS
    Dahili, Stereo hoparlörler
    Dahili Mikrofon
    Dahili Kamera
    Ağırlık 1.5kg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ge4ce -- 16 Ocak 2017; 0:0:14 >

• takip...
  • pembe deseydin almıştım, eşime hediye olarak düşünüyorum. nasip.
  • takip
  • win 8 yani ekranı dokunmatik mi?
  • bir arkadaşa aldık laptopu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

bir arkadaşa aldık laptopu...

2 haftadir arkadas kullaniyor laptopu izlenimi nedir?
    ayni urunu dusunuyorum.....windows 8,AMD cpu olarak beklentileri karsiliyormu,isinma sorunu warmi,pil omru nasil ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

ayni urunu dusunuyorum.....windows 8,AMD cpu olarak beklentileri karsiliyormu,isinma sorunu warmi,pil omru nasil ?

windows 8 sorunlu makinede... zaten üstünde ingilizce windowd geliyor hiçbir şekilde tr dil paketi falan yükletmiyor. biosa da giremiyorsunuz hiçbir şekilde. sony biosu kapatmış. türkçe win8 yüklediğimde (windows ortamından clean install yapamadım, bilgisayarı usb'den başlatamıyorsunuz) donmalar takılmalar meydana gelmeye başladı. ben de windows ortamında win7 32bit yükledim. burada da sony'nin win7 desteği olmadığını gördüm!! yani sitesinde win7 driverlar yok!! onları da everest vb. gibi yazılımlarla tek tek üreticilerin sitesinden indirdim ve yükledim. şu anda makine canavar gibi çalışıyor. hiç bir problem yok. ama 4-5 saat uğraştırdı beni... arkadaş çok memnun, eh tabii o uğraşmadı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfizik -- 13 Aralık 2012; 4:27:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

quote:

windows 8 sorunlu makinede... zaten üstünde ingilizce windowd geliyor hiçbir şekilde tr dil paketi falan yükletmiyor. biosa da giremiyorsunuz hiçbir şekilde. sony biosu kapatmış. türkçe win8 yüklediğimde (windows ortamından clean install yapamadım, bilgisayarı usb'den başlatamıyorsunuz) donmalar takılmalar meydana gelmeye başladı. ben de windows ortamında win7 32bit yükledim. burada da sony'nin win7 desteği olmadığını gördüm!! yani sitesinde win7 driverlar yok!! onları da everest vb. gibi yazılımlarla tek tek üreticilerin sitesinden indirdim ve yükledim. şu anda makine canavar gibi çalışıyor. hiç bir problem yok. ama 4-5 saat uğraştırdı beni... arkadaş çok memnun, eh tabii o uğraşmadı :)

Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim ''nadir_en'' kardeşim.Ben de çok uğraştım,driver konusunda.Bu netbook tan düşünüyorum.Eğer kesin karar verirsem satın alır almaz driver larını tedarik edeyim o zaman..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.