Şimdi Ara

SATILIK: Sony PSP Value Pack (Beyaz) + 1GB SONY MS PRO DUO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  SATILIK: Sony PSP Value Pack (Beyaz) + 1GB SONY MS PRO DUO

http://www.alalimsatalim.com/displayilan.asp?id=82773

Sony PSP Value Pack + 1GB SONY MemoryStick PRO DUO ile beraber satılıktır.
    Japon malı, beyaz renk. Japonya'dan geldi, ambalajında.
    Ekran LCD filtreli. Ölü pixel bulunmamaktadır.
    Firmware version 1.5'tir. Kopya oyunlar oynanabiliyor.
    Türkiye için uyumlu şarj kablosu da dahildir.

Tüm set için fiyat 1GB SONY MemoryStick PRO DUO da dahil 600 YTL'dir.
    1 GB kartsız fiyatı (sadece Pack içindeki 32MB MS ile) 450 YTLdir.

Lütfen mail atın:
    emintolga (@) gmail com

YER: Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 11 Kasım 2005, 8:24:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 480 ytl + kargo benden hepsi için

zaten sıfır doğubank fiyatı 380 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereneren -- 10 Kasım 2005, 22:44:11 >
  • fiyat biraz uçuk ama seramik psp güzel duruyo yaw ama 380 sıfırı dediğin gibi
  • hic bir sey masada,çantada,cepte para kadar guzel duramaz,fiyat ucuk olmuş,japonyadan gelenın dogubankta satılandan ne farkı varki,
    pazarlık var deseydi mail atardıkta şimdilik yorum yapalım
  • Mail atarak teklifte bulunan arkadaslara tesekkur ederim.
    Value Pack icin son fiyat ne yazik ki 450YTLdir.
    Hepsini almak isteyen icin (1GB MS ProDuo da dahil olarak) en son kargo haric 550YTL yapabilirim.

Bu arada Japonya'dan gelen Japon Mali PSPlerin LCDleri de Japon malidir. Diger Avrupa ve Amerika'dan gelen PSPlerin bircogu gibi Cin mali degildir. Bu yuzden olu pixel cikma-olusma ihtimali cok cok azdir. Satilan urunde olu pixel yoktur.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 10 Kasım 2005, 23:07:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emintolga

Mail atarak teklifte bulunan arkadaslara tesekkur ederim.
    Value Pack icin son fiyat ne yazik ki 450YTLdir.
    Hepsini almak isteyen icin (1GB MS ProDuo da dahil olarak) en son kargo haric 550YTL yapabilirim.

Bu arada Japonya'dan gelen Japon Mali PSPlerin LCDleri de Japon malidir. Diger Avrupa ve Amerika'dan gelen PSPlerin bircogu gibi Cin mali degildir. Bu yuzden olu pixel cikma-olusma ihtimali cok cok azdir. Satilan urunde olu pixel yoktur.

Saygilar.

bütün psp lerin ekranını sharp yapıyor ve fabrika çindedir bu yüzden dediklerinin bi anlamı yok

ayrıca o fiyat nedir öyle yaw sony e ortakdamı oluyoruz

• Pardon benim aklimda yanlis kalmis. Kontrol ettim, dogrusu soyleymis:

The Japanese PSP, is the currently the BEST PSP on the market place. Due to the fact, that the LCD screen has been made by Sharp which has a much crisper picture & much less pixel issues. [US & yet to be released UK PSP are being made with Samsung screens]

Kaynak:
    http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=222675

Ayrica TeknoSa da 1GB kartsiz ve siyah PSP'leri 580kusur YTL fiyatla satiyor. Oradan alinca TeknoSa'ya mi ortak oluyoruz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teknosada garantili ve 12 taksit olduğu için fiyat o
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilmycry

teknosada garantili ve 12 taksit olduğu için fiyat o

Evet haklisiniz, zaten o yuzden en son 550YTL fiyata, 1GB Sony Memorystick Pro Duo ile beraber veriyorum.
    Ya da sadece cihazi Value Pack olarak 450 YTLye alabilirsiniz.

Saygilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emintolga -- 10 Kasım 2005, 23:43:33 >

• Sayın "emintolga" Lütfen yalan yanlış bilgiler ile kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyiniz.. Sony PSP LCD Ekranlarında değil tüm LCD Ekranlarda Ölü pixel olma veya oluşma ihtimali çok yüksektir.. Bunun Japon ve çin ile hiçbir alakası yoktur örnek olarak kendim bizzat gördüm garantili PSP Aldım 5 tane vardı ve rahatsız edici idi gittim satıcı ile görüşerek yeni sıfır kutusunda bir tane daha aldım değiştirdim yani.. Ondan sonra eve geldim gece baktıgımda yeni aldıgımdada 3 tane vardı ve sony kullanma klavuzuna zaten belirtmiş bunun normal birsey oldugunu..
  • Benimde PSP'm japon ama ölü piksel olmayışı hiç olmayacağı anlamına gelmez, ve de sonuç olarak bunlar standart üretim, japonyada da üretilse çinde de üretilse aynı malı üretiyorlar..

O zaman bende japon diye diğerleriyle aynı fiyata aldığım psp'mi yüksek fiyattan satabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DenniZ

Sayın "emintolga" Lütfen yalan yanlış bilgiler ile kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyiniz.. Sony PSP LCD Ekranlarında değil tüm LCD Ekranlarda Ölü pixel olma veya oluşma ihtimali çok yüksektir.. Bunun Japon ve çin ile hiçbir alakası yoktur örnek olarak kendim bizzat gördüm garantili PSP Aldım 5 tane vardı ve rahatsız edici idi gittim satıcı ile görüşerek yeni sıfır kutusunda bir tane daha aldım değiştirdim yani.. Ondan sonra eve geldim gece baktıgımda yeni aldıgımdada 3 tane vardı ve sony kullanma klavuzuna zaten belirtmiş bunun normal birsey oldugunu..

Madem öyle bir fark yok neden Japonların iç pazara sundukları LCD'ler yine bir Japon markası olan SHARP iken Amerika ve Avrupa'da satılanların LCD'leri Samsung marka bana açıklayabilir misiniz?
    Saygılar.

Not: Yanlış anlamayın ama maalesef elimdeki cihazın kullanım kılavuzu baştan aşağı Japonca, bu yüzden kılavuzda neyin nasıl belirtildiği konusunda herhangi bir fikrim yok. Elimde bu üründen 2 adet daha var ve hiçbirinde 1 tane bile ölü pixel yok. Sanırım ya siz inanılmaz şanssızsınız, ya da ben gerçekten haklıyım.
    Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Benimde PSP'm japon ama ölü piksel olmayışı hiç olmayacağı anlamına gelmez, ve de sonuç olarak bunlar standart üretim, japonyada da üretilse çinde de üretilse aynı malı üretiyorlar..

O zaman bende japon diye diğerleriyle aynı fiyata aldığım psp'mi yüksek fiyattan satabilirim?

Lütfen yanlış anlaşılmasın ve aktarılmasın. Yazdıklarıma bakarsanız ben zaten "ölü pixel yok, hiç de oluşmaz" demedim ki, bu ihtimal her zaman için zaten vardır. Sadece bu durumda "ölü pixel çıkma-oluşma ihtimalinin daha az" olmasından bahsettim.

Emin olun Japon malı bir SONY ürünü sahibi olarak siz de şanslı azınlıktansınız. Sony'nin yaklaşımı bu şekildedir ki dış pazara sunduğu ürünler, kendi iç pazarına sunduğu ürünlerle hiçbir zaman aynı malzeme ve işçilik kalitesine sahip değildir.

Sony'i tanıyan herkesin yaptığı gibi, "herhangi bir Sony ürünü" almayı düşünenler mümkünse gerçek Sony yani Japon Malı olanlarını tercih etmelidir.

Saygılar.

• Arkadaşım fiyatı artırmak için bence boş işlerle uğraşma..

Aletin fiyatı bellidir piyasası... 380 ytl bunun üzerinde satamazsın..

Hodri meydan psp aynı sendeki özelliklerle siyah 380 ytl isteyene satabilirim....
  • Cihaz satılmıştır.
    İlgilenen, vakit ayıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
    Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.