Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Merhabalar, 5 Ay önce GoldBilgisayar'dan satın almış olduğum PS3'ü artık kullanmayacağım için satışa çıkartıyorum. Ürünün kutusu,aksesuarları herşeyiyle durmaktadır. Ekstradan 1 adet Sony kol, Uncharted3, Fifa13, HDMI kablo hediye edilecektir. Ürünü tertemizdir kutusuna koydum yeni alıcısını bekliyor Sanalpazar ilanı komisyon alıcı ödeyecek şekilde açılır. Fiyat : 550TL'dir. Pazarlık ve Takasa kapalıdır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILMIŞTIR - Asus TUF RTX 3060 Ti OC - SATILMIŞTIR [SATILDI] SATILMIŞTIR //// Corsair HX1000i Platinum + Type3 Beyaz Sleeve Seti [SATILDI] Asus VG259QM 280Hz IPS Monitör Ninjutso Katana Superlight - Türkiye Garantili
PM yanıtlandı satışa devam kesinlikle Pazarlık P.M'leri cevaplanmayacaktır bilginize. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILMIŞTIR - Asus TUF RTX 3060 Ti OC - SATILMIŞTIR [SATILDI] SATILMIŞTIR //// Corsair HX1000i Platinum + Type3 Beyaz Sleeve Seti [SATILDI] Asus VG259QM 280Hz IPS Monitör Ninjutso Katana Superlight - Türkiye Garantili
Oyunsuz satış yapmıyorum dostum artık kullanmayacağım için toptan zaten oyunlar hediyemdir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILMIŞTIR - Asus TUF RTX 3060 Ti OC - SATILMIŞTIR [SATILDI] SATILMIŞTIR //// Corsair HX1000i Platinum + Type3 Beyaz Sleeve Seti [SATILDI] Asus VG259QM 280Hz IPS Monitör Ninjutso Katana Superlight - Türkiye Garantili