Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK- Sony Playstation 4 + Tek Kol + 13 Oyun Satın Al 29 Haziran 2023 21:43 1 1 SATILIK- Sony Playstation 4 + Tek Kol + 13 Oyun Sony PlayStation 41TbFAT KasaTek Kol Orijinal4 Cd'li + 9 Dijital = 13 OyunOldukça temizdir. Açılmamış tamir görmemiştir. 2.sahibiyim. Benden önceki sahibi pek kullanmamış. Ben 1 yıldır kullanıyorum. Isınma, kasma, donma, kapanma gibi hiçbir sorun yaşamadım. Ps5 almak için satıyorum.Sakarya merkez için elden teslim olur. Şehir dışı için havaleden sonra kargoya verebilirim.Oyunlar:- Call of Duty Modern Warfare(2019)- Fifa 14, Fifa 16, Fifa 20- Watch Dogs 1- The Witcher 3 Wild Hunt- Resident Evil Revelations 2- Battlefield 4- Titanfall 2- Fallout 4- Dead by Daylight- Kill Strain- Pes 16Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya, Adapazarı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] The Last Of Us 2 Remastered Ps5 Pri [SATILDI] SATILIK- Sony Playstation 4 + Tek Kol + 13 Oyun