Şimdi Ara

SATILIK SONY NWZ-E453 4GB MP4 PLAYER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 12.02.2011 tarihinde Media Marktan almış olduğum çalıcımı satıyorum. 22 Ay garantisi vardır. Satma nedenim başka ufuklara yelken açmaktır. Arka kısmında 2 tane çok belli olmayan çiziği vardır. Ön tarafında ve ekranında çiziği yoktur. Kutu içeriği vs. herşeyi tamdır. (Ekrana zaten displex uyguladım)

Kullanımı çok kolay ve güzel bir üründür. Şarj süresi piyasadaki en iyi ürünlerden biridir. 50 saate kadar gidebilmektedir. Ben günde 2 ile 4 saat arası müzik dinlerim. Bu şekilde haftada 1 kere şarj ediyorum. Ses kalitesi benim en çok hoşuma giden yönlerinden biri. Hala satsammı satmasammı diye çelişkideyim.

Sevgililer gününe özel fiyat indirimiyle almıştım. Normal fiyatı Media markta 249, hepsiburadada 225 tl civarlarındadır.

Ve en önemlisi içerisinde "İbrahim tatlıses'ten Sagopa kajmer'e, Ebru gündeş'ten Sıla'ya, 50 Cent'e" Kadar hepsi 320 kbps'de riplenmiş 29 albüm bulunmaktadır. Harika bir arşivdir. (ALBÜM BİLGİLERİ, ALBÜM KAPAĞI, YILI, ÇIKIŞ TARİHİ, ŞARKI ADLARI VE SIRALAMASI GİBİ TÜM BİLGİLER DE HER ALBÜM İÇİN TAMDIR)

İstanbul içi elden teslim edebilirim. Diğer illere kargo alıcı ödemeli şekilde kargolayabilirim.

İstediğim fiyat 190 TL'dir. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

Bir de resim ekliyeyim;

SATILIK SONY NWZ-E453 4GB MP4 PLAYER

Ayrıntılı İnceleme için;

http://forum.donanimhaber.com/m_45292306/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45292306
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-testers -- 4 Nisan 2011; 19:02:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.