Şimdi Ara

SATILIK SONY ERİCSSON XPERİA NEO (KIRMIZI) 8GB HAFIZA KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK SONY ERİCSSON XPERİA NEO (KIRMIZI) 8GB HAFIZA KARTI
    ARKADASLAR ÖNCELİKLE BLACKBERRY 9800 TOUCH İLE TAKAS DÜSÜNÜYORUM TAKAS ETMEK İSTEYEN ARKADASLAR OLURSA BANA ULASIRLARSA SEVİNİRİM.

BUNUN HARİCİNDE SATILIKTIRDA FİYAT OLARAK 650TL İSTİYORUM ALDIGIM İLK GÜNDEN BERİ KOMPLE FİLM KAPLI OLARAK KULLANIYORUM BU YÜZDEN 0 GİBİDİR ÜSTÜNDE 1 CİZİK DAHİ YOKTUR 18 AY GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR VODAFONE CIKISLIDIR.

TELEFONDAN BASKA RESİM CEKİCEK MAKİNEM OLMADIGI İCİN KENDİ RESİMLERİNİ SUAN İCİN KOYAMIYORUM AMA EN KISA ZAMANDA EKLİCEGİM SİMDİSİ İCİN TEMSİLİ BİR RESİM KOYUYORM BİLMEYEN ARKADASLAR FİKİR SAHİBİ OLSUNLAR DİYE.

KUTU İÇERİ EKSİKSİZDİR VE KUTUSU MEVCUTTUR.

*HDMİ KABLOSU
    *SARJ CİHAZI VE USB KABLOSU
    *KULAKLIGI
    *GARANTİ BELGESİ VE FATURASI

HALİ HAZIRDA ÜSTÜ HALA KOMPLE FİLM KAPLIDIR ALAN ARKADASA O SEKİLDE GÖNDERİLİCEKTİR.

UNUTMADAN HATIRLATMAK İSTEDİGİM BİR KONU VAR BU NEO MODELİ ARKADASLAR NEO V DEGİL YANİ 8.1 MP KAMERAYA SAHİP MODELİ BİLMEYEN ARKADASLAR İÇİN SADECE UFAK BİR HATIRLATMA.

ESKİŞEHİR İÇİNDEN SATILIKTIR. DİĞER SEHİRLERDEN ALMAK İSTEYEN ARKADASLARA KARGO YAPILIR. TAKSİTLE ALMAK İSTEYEN ARKADASLAR OLURSADA SANALPAZARDAN KOMİSYONU ÜSTÜNE EKLENİP İLAN ACILIR.

PAZARLIK SÜNNETTİR CÜZZİ BİR RAKAM OLSADA AZ BİR MİKTARDA PAZARLIK PAYI VARDIR.

SAYGILAR. İYİ GÜNLER
    Fiyat : 685 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Nisan 2014 Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satış devam ediyor.
  • 600 tl
  • 600 Tl mi?Üzerinede başka bişey ister misin:D?Promosyon olarak?
  • dükkanımda bir çok ürün mevcut size uygun olabilecek. seçtiğiniz bir ürünle takas yapabiliriz. şartlarınızı bildirirseniz sevinirim.
  • 610 TL
  • satışın devam ediyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Samsung Galaxy S5 ekran
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.