Şimdi Ara

Satılık Sony Ericsson Xperia Neo (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde, yeni telefon aldığımdan dolayı boşa çıkan, Siyah(Midnight) Neo bulunmakta. Aldığımdan beri kendim kullandım, genel olarak pek bir sıkıntısı yoktur sadece kullanımdan dolayı ufak görsel sıkıntıları bulunmaktadır. Telefonun versiyonu 2.3 ama istenirse ICS'e çıkarılabilmekte.

Albümde 4 tane fotoğrafla kutuyu, aksesuarları(ek kılıf) ve telefonu göstermeye çalıştım. İstek olursa daha fazla da çekebilirim. Fatura tarihi 30.09.2011 olduğundan, garantisi artık geçerli değil.

http://imgur.com/a/YJD1H

İstediğim fiyat 275TL'dir. İlan sadece Ankara içi elden veya Enpara'ya havale/eft şeklinde açıktır.

Son olarak soran olduğu için belirme ihtiyacı doğdu; yeni telefon aldığımdan dolayı satmaktayım, o yüzden kesinlikle takas düşünmüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fustercluck -- 2 Temmuz 2014; 18:16:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İlgilenen arkadaşların dikkatine:

Telefonun aynısını ben de kullandım.Tlefon oldukça iyi.
    Fiyat olarak arkadaş iyi fiyat vermiş.
    Alacak kişiye kişisel önerim 2.3 de kalması, ics de cihaz biraz kasabiliyor.
    Ya da uygun bir rom da atabilirsiniz.

İyi satışlar.
  • nereledinde kusur var resimlerde gayet güzel cıkmıs daha farklı resımler cekersenız almak ısterm
  • Geç gördüm kusura bakmayın, bugün eve uğrarsam başka fotoğraf çekmeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Geç gördüm kusura bakmayın, bugün eve uğrarsam başka fotoğraf çekmeye çalışırım.

bekliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albüme gümüş tuşlardaki sıkıntıları ve arka kapağı gösteren birkaç fotoğraf ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fustercluck -- 20 Şubat 2014; 14:53:23 >

• Güzel cihaz fiyatta güzel almayı düşünenlere tavsiye ederim şarzı da diğer androidlere göre çok iyidir. Hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sony xperia pro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Elimde, yeni telefon aldığımdan dolayı boşa çıkan, Siyah(Midnight) Neo bulunmakta. Aldığımdan beri kendim kullandım, genel olarak pek bir sıkıntısı yoktur sadece kullanımdan dolayı ufak görsel sıkıntıları bulunmaktadır. Telefonun versiyonu 2.3 ama istenirse ICS'e çıkarılabilmekte.

Albümde 4 tane fotoğrafla kutuyu, aksesuarları(ek kılıf) ve telefonu göstermeye çalıştım. İstek olursa daha fazla da çekebilirim. Fatura tarihi 30.09.2011 olduğundan, garantisi artık geçerli değil.

http://imgur.com/a/YJD1H

İstediğim fiyat 275TL -> 265TL olarak güncellenmiştir. İlan sadece Ankara içi elden veya Enpara'ya havale/eft şeklinde açıktır.

Son olarak soran olduğu için belirme ihtiyacı doğdu; yeni telefon aldığımdan dolayı satmaktayım, o yüzden kesinlikle takas düşünmüyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

hocam son fiyat nedir acaba

• Fiyat Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.