Şimdi Ara

SATILIK SONY ERICSSON K850İ -ANKARA-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
8.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    K850İ TEK SORUNU ALT KAPAĞIN TAM OLARAK KAPANAMAMASI... KASA KORUMA KILIFSIZ KULLANILMIŞ OLDUĞUNDAN KOZMETİĞİ 5-6 ARASI ALIR...
    SADECE USB DATA-ŞARJ KABLOSU İLE TESLİM EDECEĞİM... ADAPTÖRÜ NE YAZIK Kİ YOK... 1GB MEMORY CARD MEVCUT... PİL 3GÜN GİDİYOR ORTALAMA... GARANTİ FATURA KUTU İÇERİĞİ GİBİ ŞEYLER ZATEN YOK BEN DE İKİNCİ EL OLARAK ALMIŞTIM ZAMANINDA... FİYAT 175TL DİR

AÇIKLAMALAR :

ÜRÜNLER ANKARA İÇİNE SATILIKTIR. ANKARA DIŞINDAN ÜRÜNLERİ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR ANKARA'DAN BİR TANIDIKLARI VASITASI İLE ELDEN TEST ETTİREREK ÜRÜNLERİNİ ALDIRABİLİRLER.... BEN ÜRÜNLERİMİ BÖYLE SATMAYI UYGUN GÖRÜYORUM... BUNA RAĞMEN, "BEN SİZDEN ÜRÜNLERİ TEST ETMEDEN ALMAYI KABUL EDİYORUM." DİYEREK ÜRÜN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA ÜRÜN SATIŞI YAPILIR.. KARGO ALICIDAN OLMAK KOŞULU İLE KARGO DA YAPILIR TABİİ Kİ ÖNCE HAVALE SONRA KARGO OLUR... AMA BU ŞEKİLDE YAPILAN ALIŞVERİŞLERDE HİÇBİR SORUMLULUK KABUL ETMEM VE HİÇ BİR ŞEKİLDE SATILAN MALI GERİ İADE ALMAM...
    Pazarlık sözkonusu değildir... LÜTFEN SADECE CİDDİ ALICI OLAN ARKADAŞLAR TELEFON AÇSINLAR YA DA PM ATSINLAR.
    ARIZALI ANAKARTLARINIZI - İŞLEMCİLERİNİZİ-LCD MONİTÖRLERİNİZİ-ARIZALI LAPTOPLARINIZI ALIRIM ÇALIŞANI İLE DEĞİŞTİRİRİM. P3 - TUALİTİN ANAKART SÜREKLİ BULUNUR.. P3 TABANLI ANAKARTLARI, P4 SD RAMLİ ANAKARTLARI, AMD SD-RAMLİ ANAKARTLARI MARKA MODELE GÖRE SATMIYORUM ELİMDE OLAN ANAKARTI SATIYORUM. BURADA OLAMAYAN ÜRÜNLER İÇİNDE TELEFON İLE BİLGİ ALABİLİRSİNİZ. İSTEYEN HERKESE HER BÜTÇEYE UYGUN SİSTEM YAPABİLİRİM P3-P4-AMD-C2D HEPİNİZE HAYIRLI FORUMLAR VE HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLERİM...

TÜM ÜRÜNLER SATIŞA ÇIKARILMADAN ÖNCE TEST EDİLMEKTEDİR...

İLETİŞİM BİLGİLERİ : e-mail : pixelbilgisayar@gmail.com

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixel -- 15 Temmuz 2011; 21:11:10 >

• telfonun resimlerini koyar mısın dostum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

telfonun resimlerini koyar mısın dostum...

bu telefondan başka resim çekebileceğim telefon yada foto makinesi yok o yüzden resim koyamıyorum ne yazık ki...
  • hocam duruyomu telelfon
  • pm
  • pm
  • P.M.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia E6
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm attim
  • nokıa n97 dusunursenız goruselım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilenchi

nokıa n97 dusunursenız goruselım

takas düşünmüyorum... teşekkür ederim...
  •  SATILIK SONY ERICSSON K850İ -ANKARA-

temsili
  • @hayati54 resim için teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixel

@hayati54 resim için teşekkür ederim...

hocam şahsi bir öneri fotoğraf için,

ayna karşısında flaşsız fotoğraf çekersen en azından alıcı forumdaşlar fikir edinir ve böylece senin de satışın kolaylaşır.. seçim senindir elbette yinede.. hayırlı satışların olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: pixel

@hayati54 resim için teşekkür ederim...

hocam şahsi bir öneri fotoğraf için,

ayna karşısında flaşsız fotoğraf çekersen en azından alıcı forumdaşlar fikir edinir ve böylece senin de satışın kolaylaşır.. seçim senindir elbette yinede.. hayırlı satışların olsun

elden satış tercih ettiğim için elden alabilecek arkadaşlar telefonu görüp test edip sağına, soluna, ıcığına, cıcığına bakmak istedikleri herşeye bakıp alabilirler... konu yoruma kesinlikle ve kesinlikle kapalıdır gerekli iletişim sadece pm ile...

• aktif olarak forumda 2 aydır her gün en az 4-5 saat online kalıyorum..

Ne zaman foruma girip baksam bu ilanı yeniliyorsunuz ve üste çıkıyor...

Alacağım olmasada alcam bu telefonu.

Parasında değilim pahalı gerçi ama bi fotograf koyarsanız belki alma şevkimi getirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raqwell

aktif olarak forumda 2 aydır her gün en az 4-5 saat online kalıyorum..

Ne zaman foruma girip baksam bu ilanı yeniliyorsunuz ve üste çıkıyor...

Alacağım olmasada alcam bu telefonu.

Parasında değilim pahalı gerçi ama bi fotograf koyarsanız belki alma şevkimi getirirsiniz.

selam, teşekkür ederim... her şeyden önce 4-5 saat ara ile ilan güncelliyorum gibi bir izlenim oluşmuş böyle bir şey söz konusu değil olamaz da zaten... ilanlarımı güncelleme yolu ile tekrar yayınladığım için buna imkan yok çünkü ilan güncelleme 24 saat ara ile yapılabiliyor... telefon satılmadığı için de tüm üyelere ve doğal olarak bana da verilen haklar çerçevesinde 24 saat ara ile ilanı güncelliyorum... bu telefondan başka resim çekebileceğim bir başka cihaz ne yazık ki elimde yok o yüzden resim ekleyemiyorum... iyi forumlar ve alışverişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: esb2011

Guzel telefon. Hayirli satislar

teşekkür ederim...
  • şu tele bide wifi koyaydılar varya.. ama gerçekten 10 numero telefon..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.