Şimdi Ara

Satılık SONY DSC-T77 10.1 MEGAPIKSEL Fotoğraf makinesi+ 4gb Memory

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Kısa bir süre önce USA den döndüm ve kendime 2 tane fotograf makinası aldım,Makinelerin alınma tarihi 09.01.2009 dur. Bir tanesi SLR-like tipinde(FZ-28), biri de slim ve kompakt(bu makine T77).. Her ikisinide kullanıcağımı düşünüyordum. Fakat SLR-like bana fotograf çekmesi daha zevkli geldi. Sony yi sadece 2-3 defa kullandım, kutusu ile birlikte durmakta olan makinin hiç bir sorunu arızası eksiği yoktur.Hep kılıfında evde bekledi, ve hep bir gün satabileceğimi düşünerek kullandım, etiketlerine hiç dokunmadım, aslında dokunmaya bile fırsatım olmadı diyebilirim, dedim ya 2 yada 3 defa elime aldım bu makinayı, bırakın etiket sökmeye, kullanmaya bile fırsatım olmadı. Uzerinde tek bir ufacık çizik, leke yok, tek farkı kutusu açık, Aslında uzun uzun anlatmama gerek yok makineyi elinize aldığınızda siz ne demek istediğimi anlayacaksınız..tüm kutu içeriğine ek olarak birde 55ytl değerinde yine usa den aldığım Memory Stick Pro Duo 4gb (Magic Gate+ Mark2, normal magicgate ten daha hızlıdır.) kart ve bu modele uygun slim kılıfı da birlikte göndereceğim.Çok pahalı bir şey olmasada, usa fişi Avrupa fişe dönüştürücüyü de birlikte göndereceğim.
    Uzun lafın kısası, gömlek cebinizde rahatça taşıyabileceğiniz, gayet ince ve zarif tasarımlı, çok kaliteli fotolar çekebileceğiniz bir makine. Ben almadan önce 1 aydan fazla araştırmıştım, tüm özellikleri kıyasladığımda, slim modeller arasında en iyisi bu idi. Ve kutuyu açtığınızda kullanıma hazır bir makineye sahip olacaksınız.

Size gönderilecekler

-Sony DSC-T 77 fotograf makinesi
    -PC ve TV ara bağlantı kablosu
    -Şarj cihazı
    -Makine ile birlikte gelen şarjlı pilini
    -Bilek askısı
    -Cd, kullanma klavuzu, vs...
    -4 GB Sony marka Memory Stick Pro Duo(Magic gate+Mark 2) + Adaptörü (55 ytl)
    -USA=>>Avrupa fiş dönüştürücü (2 ytl)
    -Makine Oturtma tablası
    -Kendi kullandığım kılıfı (5 ytl)

Hepsi içinde istediğim miktar 450 ytl dir. Pazarlık payı az da olsa vardır. İstanbulda ikamet etmekteyim,aynı zamanda eskişehirden de elden alış veriş yapabiliriz.

Ciddi ilgilenlere maille fotograflarını atabilirim.

E- posta adresim

fatihtepekoy@gmail.com

# A3 boyutundan büyük pürüzsüz büyütme için 10,1 etkin megapiksel çözünürlük
    # Ultra ince, çağdaş tasarım (yalnızca 15mm kalınlıkta) doğrudan cebe ya da çantaya sığıyor
    # 4x optik zoom ile Carl Zeiss® vario-Tessar® objektif
    # Daha kolay kullanımlı Smile Shutter, deklanşörün etkinleştirilmesinden önce nesne gülümseyinceye kadar bekler: çocuk ya da yetişkin önceliği seçilebilir
    # Daha net portreler için netlik, pozlama, beyaz denge ve ten tonunu en iyi hale getiren otomatik çocuk/yetişkin tanıma özelliği ile Gelişmiş Yüz Algılama
    # Akıllı Sahne Tanıma, nesneye göre doğru çekim modunu seçer
    # Daha az çekimin kapalı gözler nedeniyle çöpe gitmesini önlemek için Göz Kırpma Önleme teknolojili yeni Portre modu
    # Büyük, geniş 3,0 inç (230K nokta) Clear Photo LCD Plus dokunmatik ekran
    # BRAVIA TV''''de en iyi hareketsiz resimler için Photo TV HD ekranlar ile uyumlu HD Çıkışı
    # Düşük gürültülü gelişmiş görüntü kalitesi ve hızlı tepki için BIONZ işlemci
    # Yetersiz ışıkta daha net elde çekim için Optik SteadyShot görüntü dengeleme ve Yüksek Duyarlılıkta ISO 3200 ile Çift Bulanıklık Önleyici
    # D-Aralık Geliştirici, yüksek kontrastlı ve arkadan aydınlatılmış sahnelerde pozlama ve kontrastı ayarlar
    # Klasör, tarih, favoriler ve olay görüntülemeye ek olarak yüz aramaları ile kolay resim yönetimi
    # Eğlenceli kamera içi rötuş ve boyama işlevleri

Sony Cybershot DSC-T77 dijital kamera
    Sony, T serisi Cybershot dijital fotoğraf makinesi ürün ailesinin yeni üyesi Sony Cybershot DSC T77 modelini duyurdu. Zarif, renkli ve taşıması kolay bir yapıya sahip olan yeni Sony Cybershot T77 dijital kamera eğlence dolu gecelerden tatillere ve aile toplantılarından partilere kadar her ortamda kullanıcılara mükemmel bir şekilde ortaklık ediyor. Sony Cybershot T77 dünyanın 4x optik zuma sahip en ince kamerası olma özelliğini taşıyor. Göz alıcı tasarımıyla Sony Cybershot DSC T77 dijital fotoğraf makinesi verdiği güzel fotoğraflarlar da dikkat çekiyor. Sadece 15 mm (en ince noktasında 13.9 mm) inceliğindeki gövde yapısı ile gömlek veya pantolon cebine kolaylıkla sığabilen Sony Cybershot T77 dijital fotoğraf makinesi beş farklı renk seçeneği sunuyor

Sony Cybershot T77 - Geniş ekran
    Zarif ve şık görünümü ile Sony Cybershot T77 dijital fotoğraf makinesi 3 inç (7.6 cm) büyüklüğünde dokunmatik bir LCD ekrana sahip. Kameranın mevcut tüm fonksiyonları bu dokunmatik LCD ekran üzerinden kontrol edilebiliyor. Sony Cybershot DSC T77 dijital fotoğraf makinesi bünyesinde bSony T77 dijital kamera - Çekim modları
    Cybershot DSC T77 dijital fotoğraf makinesinde Smile Shutter olarak adlandırılan ve çekim esnasında fotoğraf karesindeki insan yüzlerindeki gülümsemeleri tespit edebilen bir fonksiyon bulunuyor. Böylece karedeki kişilerden herhangi biri gülümsediği anda otomatik olarak çekim yapılarak neşeli anların kaçırılmaması garanti altına alınıyor. Cihazın Anti-Blink özelliği ise kişilerin fotoğraflarda gözü kapalı çıkma şansını minimum seviyeye indiriyor. Sony Cybershot DSC T77 dijital fotoğraf makinesi siyah, gümüş, pembe, yeşil ve kahverengi olmak üzere beş farklı gövde rengi seçeneği sunuyor. arındırdığı akıllı Sony teknolojileri aracılığıyla kullanıcıların fotoğraf çekim, paylaşım ve daha kaliteli görüntüler elde etme işlemlerini kolaylaştırıyor. Carl Zeiss Vario - Tessar objektifiyle sunduğu kaliteli görüntülerde 4x optik zum yapabilen Sony DSC T77 dijital kamera Cybershot serisinin en ince modeli olma özelliğini taşıyor.

Sony CyberShot DSC T77 kompakt fotoğraf makinesi - BIONZ işlemci
    Sony Cybershot T77 dijital fotoğraf makinesi sahip olduğu BIONZ görüntü işlemci ile maksimum 3200 değerine ulaşan ISO ışık hassasiyeti ve daha sorunsuz görüntüler sunan Clear RAW Noise Reduction özelliği sunuyor. Ayrıca cihazın DRO (Dynamic Range Optimiser) özelliği de fotoğraf üzerindeki aydınlık ve karanlık bölgeler arasında daha sağlıklı bir denge sağlıyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snr_silencer -- 30 Mart 2009; 13:52:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tarafımdan satın alınmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.