Merhaba arkadaşlar en fazla 3-4 kez takıp kullandığım direksiyonu satıyorum. anneme direksiyon öğrensin diye aldım pek yüzüne bakmadı :D boş boş duracağına satayım dedim. Faturası duruyor. daha 12 ay garanti süresi var. ürün çok temiz sıfırdan hiç bir farkı yok dediğim gibi hiç kullanılmadı. kutusu cd si duruyor. istediğim fiyat 35 tl lütfen pazarlık teklif etmeyiniz. Ankara içi elden teslim düşünüyorum.
Özellikler - 2 eksen vardır, D-Pad ve 10 ayrı aksiyon tuşları - Dijital mod ve analog mod sağlar - Otomatik-ayarlama (Sürücü kurulumu gereklidir) - El Freni ünitesi ve Vites çubuğu vardır - 180 derece direksiyon açısı - CD-sürücüsü güçlü fonksiyon eşleştirmeyi destekler - Otomatik-ayarlama fonksiyonu ( sürücü gereklidir) - Yaylar ile Gaz pedalı ve Fren pedalı sürüş deneyiminin gerçekçiliğini size verir - 4 büyük ve dayanıklı kup güçlü sabitlemeyi yapar ve kolayca çalıştırılır. - Direksiyon ve ayak pedalı kablolarının uzunluğu sırasıyla 2.0m ve 1.6m’Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.