Bildirim
SATILIK Sleeping Dogs Definitive Edition Çift Hak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu oyuna 2-3 kere başladımda bitürlü bitirmedim ya, sıkılıp bıraktım sonrada ya ps4 ü sattım ya da pc yi ikisinde de oynadım çok güzel dövüş hareketleri var aslında. (: -
quote:
Orijinalden alıntı: JMaharaja
Şu oyuna 2-3 kere başladımda bitürlü bitirmedim ya, sıkılıp bıraktım sonrada ya ps4 ü sattım ya da pc yi ikisinde de oynadım çok güzel dövüş hareketleri var aslında. (:
Hocam ben Gta V'den önce oynadım bu oyunu ve o kadar keyif aldım ki bazen sadece araçla şehirde tur atmak, milleti trollemek için açtım oyunu :D. Şu an Gta V'yi oynuyorum ve bu oyunda ki dövüşleri özledim resmen :(. Ama uzak doğuya özel tabi bu kadar kung fu hareketleri :)______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Bende sürekli mahalle turnuvalarına katılıp, hepsini pataklıyordum güzel oluyordu. (: Lakin araba sürüş hissiyatı gta'ya göre çok kötü ya, onu tutturamamışlar. Birde oyun klişe gidiyor biyerden sonra. PC için türkçe yaması varmış, belki ilerde yamayla birlikte indirim oynarım. (: -
hocam prisi satılıksa talibim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X