Şimdi Ara

Satılık sistemden kalanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
6.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    her parçanın ayrı konusu vardır güncel fiyatlar oradadır dükkanımdan bakınız

kargo konusunda elimden geleni yaparım zira arkadaşım kargoda çalışıyor

Ses sisteminde sanal pazar yoktur. anfiyi alıp içini açıp içinden parça alıp sonrada bu bozuk diye geri iade edenler olabilir. Bu tipte dolandırıcılarla uğraşmaktansa hiç satmam daha iyidir ya da şu şekilde yapılabilir önce onay verilir para hesabıma geçtiği gibi kargosunu çıkartırırım zira şuan kullanıyorum skype kameradan gösterebilirim sesi duyabilirsiniz..

yinede güven duymuyorsanız referansımdaki kişilere sorabilirsiniz ayrıca evime gelip test edebilirsiniz

Psu : Thermaltake TR2 RX-500PP 500 w psu satılıktır. 85 TL

Optik sürücü : LG Dvdrw SATA, (fazla kullanılmadı) (30 TL)

Ses sistemi : Pioneer vsx-520k avr (15.12.2012 GSA faturalı) 600 TL / sony hoparlörler (8 ohm 100w) 100TL / yamaha yst-sw012 aktif subwoofer 250TL (26.11.2012 GSA faturalı)---> hepsi birlikte 850 TL

İntel sisteme geçtiğim için satılık

İşlemci: Phenom 2 x4 -965
    Anakart: Gigabyte 990xa ud3 rev1
    Soğutucu: XIGMATEK HDT-D1284 120mm Rifle CPU Cooler (ramleri kapatıyor)

425 TL

AYRICA

T6400 laptop işlemcisi 35 tl

1gb ddr3 1066 mhz ram 15 tl

SATILANLAR

İşlemci : Amd fx 8350 (SATILDI) kutusu var
    25.05.2013 tarihinde vatandan alındı

Anakart : Asus 990fx sabertooth rev 1 (SATILDI) kutusu var
    Forumdan alındı fatura tarihi 14.10.2011 vatandan alınma (5 yıl garantilidir)

Ekran kartı 2 : ASUS hd5850 DCU (SATILDI) kutusu yok itina ile kutulanır.

Ekran kartı : gigabyte hd6850 (SATILDI)

Harddisk : 750 gb samsung (Satıldı) kutusu yok

Hdd : Samsung 160gb sata 3,5" (SATILDI )

Hdd 2 : WD 160gb sata 3,5" ( SATILDI )

SSD : Sandisk 256GB Ultra Plus SATA 3.0 SSD 530MB / 445MB 11.11.2013 tarihinde bimeks ten alınma (Satıldı)

Psu : 750w thermaltake touch power 80 plus (tak çıkart kablolu) (SATILDI) kutusu var

Ses kartı : Creative x-fi titanium (forumdan almıştım zamanında) (SATILDI)

İşlemci soğutucu : Noctua nh-c14 (intel ve amd aparatlarıyla) forumdan alındı (SATILDI) kutusu yok

Ram : Gskill 2x8 gb ddr3 1600mhz (SATILDI) 07.12.2012 eksen faturalı

Kasa : Cooler Master RC-831 cmstacker full tower AL kasa (SATILDI) kutusu var kargo konusunda yardımcı olurum 25 tl kadar tutar

Eve gelip görülüp alınabilir. Diğer şekilde önce para sonra kargo, isterseniz bir arkadaşınız vasıtasıyla da olur arkadaşınız gelip görür hatta kendisi kargolar isterse tabi...

SADECE KURALLAR DAHİLİNDE YORUMLARA İZİN VARDIR... Görüşlerinizi pm ile bildiriniz aksi takdirde itina ile şikayet edilir. Tartışma ortamı yaratmayınız. SAYGILAR.

RESİMLER...

Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar Satılık sistemden kalanlar
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 16 Kasım 2014; 7:41:19 >

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    parça satışmı komple sistem mi? NET bir fiyat göremedim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brofist

parça satışmı komple sistem mi? NET bir fiyat göremedim de.

Anakart : Asus 990fx sabertooth rev 1 (325TL) kutusu var

şu şekilde her parçanın sonunda fiyat yazıyor parça halinde satış var...
  • benim merak ettiğim konu kasada sıvı soğutucu takmak için yer mevcut mu ? araştırdım fakat bulamadım nette sanırım...

talip olduğum parçalar:

kasa, psu, anakart, işlemci, hdd, ram, ekran kartı, işlemci soğutucu
  • uykucu91 U kullanıcısına yanıt
    anakart satıldı hocam kargocuların gelmesini bekliyorum. şuan laptoptan yazyorum.. kasa için sıvı soğutma düşünmedim yer varmı varsa nasıl bir yerdiri inanın hiçbir bilgim yok kasanın modeli belli isterseniz resimlerden incelemeye çalışın bir bilgi bulursam sizle paylaşırım. ama bence üst seviye full tower bir kasa olduğu için ihtiyacınızı karşılayacaktır zaten baya geniş bir kasa.
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranbaba

pm

cevaplandı devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolaylıklar dilerim yiğenim.sistem f/p olmuş..az para çok iş
  • ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    eyvallah abi :) bana fazla geliyor yaptığım dizi film izlemek foruma girmek arada oyun oynamak bu yüzden yattığı yerde değer kaybetmesindense satayım dedim
  • Arkadas sen bu ekran kartını daha önce neden ilana koymadın ayıp ettin hemşerine hem tanışmış olacaktık :)

Neyse kolay gelsin.
  • ekran kartı ilanın başından beri vardı hocam sadece resimleri sonradan ekledim
    hocam sen gel bir çayımızı iç tanışırız yine illa alışveriş yapacak değiliz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

ekran kartı ilanın başından beri vardı hocam sadece resimleri sonradan ekledim
    hocam sen gel bir çayımızı iç tanışırız yine illa alışveriş yapacak değiliz ya

Olur sen yeri bildir elbette yolum düşer adananın heryerine :D vallahi ben direk ekran kartı diye arattıgım için görmemişimdir ilanındaki kartı :D
  • hocam mavi bulvar üzerinde oturuyorum osmaniye yönüne otoban girişi yanında olan apartman da gel beklerim hatta forumdaki adanalıları bir toplasak iyi olacak aslında
  • quote:

hocam mavi bulvar üzerinde oturuyorum osmaniye yönüne otoban girişi yanında olan apartman da gel beklerim hatta forumdaki adanalıları bir toplasak iyi olacak aslında

Bende toros tayım yeni çetinkayaya yakınım bir ara görüşürüz kısmet olursa şimdi bana ddr2 ram + kasa lazım ama sendekiler yüksek gelir bize.

Komsum kasayı devirmiş yere düşmüş pert etmiş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieofsatan

quote:

hocam mavi bulvar üzerinde oturuyorum osmaniye yönüne otoban girişi yanında olan apartman da gel beklerim hatta forumdaki adanalıları bir toplasak iyi olacak aslında

Bende toros tayım yeni çetinkayaya yakınım bir ara görüşürüz kısmet olursa şimdi bana ddr2 ram + kasa lazım ama sendekiler yüksek gelir bize.

görüşelim hocam. gözüme carparsa hbr ederim ddr2 sistem. adana içimi arıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dieofsatan

quote:

görüşelim hocam. gözüme carparsa hbr ederim ddr2 sistem. adana içimi arıyorsun?

ddr2 sistem değil hocam ddr2 ram ve normal boş uygun fiyatlı kasa.

• tamam hocam görürsem haber ederim
  • abi selamlar. psu için son fiyat mıdır. Tarsus'tan gelmeyi düşünüyorum
  • poten_za kullanıcısına yanıt
    gel buyur hocam fiyatta çok az bir pazarlık yapabiliriz sünnettir
  • Psu icin pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.