Şimdi Ara

SATILIK SİSTEM VE EKSTRA İŞLEMCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK SİSTEM VE EKSTRA İŞLEMCİ
    Selam arkadaşlar kendi kullandığım sistemimi yenilediğim için satıyorum.Kendi topladığım sistemdir.Asus M5A97 LE R2.0 ANAKART , AMD FX-6100 İŞLEMCİ ,8 GB.1600 MHZ.KİNGSTON HYPERX RAM,500 GB.WD BLACK HARD-DİSK,THERMALTAKE 500 WATT PSU,Eski sistemimden kalan POWERCOLOR HD4850 1GB.256 BİT EKRAN KARTI VARDIR.Kasası görselliğe önem vermediğim için eski kasamın içine toplamıştım dandiktir onu ve ekran kartını değiştirebilirsiniz isteğinize göre.Oyun vb.ayda yılda bir oynadığım için iyi bir ekran kartı almamıştım ama buda 256 bittir 1gb.dır :).Çoğu parça 0 a yakındır özenle toplamıştım fakat kötü bi huyum vardır fatura garanti belgesi kutu vb.ben direk çöpe atarım seri numara vb.ulaşabilirseniz çoğunun garantisi vardır bence :) . İşlemci , anakart ,psu yu alalı en fazla 7 ay olmuştur.Stock fan vardır ,o.c bilirim ama yapmam çünkü hiç ihtiyacım olmadı :) .Bu şekilde basarsınız tuşuna 10 saniye sonra windows açılır :).Kendim bilişim uzmanıyım oracle ile uğraşdığımdan dolayı xeon işlemciyle çalışıyorum artık işimi hızlandırıyor,iş yoğunluğumdan dolayı bu kasayı zaten kullanamıyorum satmak en iyi karar.Monitör yoktur onu satamam diğer kasamda kullanıyorum.Bu parçaları piyasadan toplarsanız baya bi masraf edersiniz.Sıfır ayarında bu kasayı alıp kullanabilirsiniz.Karşılıklı güvenle satışımızı yaparız acelem hiç yoktur saygılar...

Ayrıca elimde AMD Phenom 2 X4 955 işlemcide vardır.Soğutucusunu başka sistemdee kullanmıştım sadece işlemci vardır onun fiyatıda 100 liradır.Mükemmel bi işlemcidir O.c fln hiç görmemiştir .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Donanimhaber.com Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.