Şimdi Ara

Satılık Silverstone FT02B Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Başlıkta da belirttiğim gibi Silverstone FT02B kasamı satışa çıkartıyorum. Ürünü yaklaşık 3 yıl önce forumdan bir arkadaştan almıştım. Kozmetik olarak sorunsuz bir üründür.Kutusu hariç eksiksiz bir üründür.(Zaten kutusuz almıştım) Farklı bir kasaya geçeceğimden dolayı satışa çıkartıyorum. USB 3.0 ön girişleri olan versiyondur. Yan kapakta pencere bulunmamaktadır. Ayrıca Güç kaynaksız versiyondur.Ürünün fotolarını aşağıda bulabilirsiniz. Ürünü İstanbul içi Kartal veya Maltepe' den elden alabilirsiniz. Diğer türlü kargo ücretini alıcı ödemek koşuluyla önce paranın gönderimi sonrasında ürünün gönderimi şeklinde ürün kargolanabilir. Ancak ürün büyük olduğu için kargo ücretinin fazla tutacağını belirtmem gerekli.
    Ürün fiyatı : 250TL dir.

Ürün yanında bir adet Akasa Flexa 5li PWN Fan çoklayıcı kablo hediye

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curukcul -- 25 Mayıs 2016; 21:52:15 >

• güzel kasa, klasik fiyat konusunda da yorum yapmayayım
  • Hayırlı satışlar,fiyat normaldir bu kasa için.anlamayan yorum yapmasın bi zahmet.
  • Kasa temizse fiyat uygun. İyi satışlar. Yalnız kargo çok tutacağından otobüsle göndermek daha ekonomik olacaktır...
  • Ürün ile ilgili link paylaşır mısınız hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 83Gece83

Ürün ile ilgili link paylaşır mısınız hocam

http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=242

veya alttakinin penceresiz olanı

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/silverstone-fortress-ft02-pencereli-bilgisayar-kasasi.html

• Raven II kullanıcısıyım. Babamda da Lascala var. Silverstone kasa görünce yorum yapmadan geçemiyorum. Bir kere kullandıktan sonra tenekelere kasa diyemezsiniz. Özellikle klasik kasalara göre 90 derece döndürülmüş bu modelleri iyi soğutmaya ihtiyaç duyan üst seviye donanım için eşsiz. Rakibi yok. Havayı aşağıdan alıp, tüm kasayı rüzgar tüneline sokuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sharkoon TG4 Rgb Kasa
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ...Ha bir de ML02'in var Silverstone. İçine mobo + CPU bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 dakika psu nerede anakartın yönü nasıl diye bakıp durdum.

ok ilginç ve çok farklı bir kasa. Daha önce Silverstone kullandım, çok kalitelidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.