Şimdi Ara

SATILIK SIFIR Shark IQ R1001AE with Self-Empty Base

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar merhaba,

Amazon'dan kendim kullanmak için aldığım başlıktaki robot süpürgeyi ev alacağım için kutusunu dahi açmadan sıfır vaziyette satıyorum.

Cihaz Youtube'da takip ettiğim Vacuum Wars isimli kanalın testlerinde 2019 yılının en iyi robot süpürgesi seçilmiştir. Ben de zaten oradan görerek sipariş vermiştim.

Aşağıdaki linkten bahsettiğim videoyu izleyebilirsiniz :
    Vacuum Warsyoutube
    Best Robot Vacuum 2019 - Roomba vs Shark vs Roborock vs Neato Vs Deebot vs Eufy
    https://www.youtube.com/watch?v=4Fed8durfb4

Cihaz dünyada şu anda sadece Amerika'da satılmaktadır, bu nedenle 110V elektrik ile çalışmaktadır. Yani cihazı kullanabilmek için şebekeden çıkan 220V elektriği 110V'a dönüştüren bir dönüştürücü almanız gerekmektedir.

Aynı cihazdan bir adet de ailemin evine almıştım onun kutusunu açtık ve kullanıyoruz, yaptığım testlerde cihazın şebekeden Self-Empty esnasında 470W elektrik çektiğini ölçümledim bu nedenle garanti olması açısından 1000W'lık bir dönüştürücü aldım.

Aldığım dönüştürücünün linkini aşağıya kopyalıyorum, isterseniz siz de buradan alabilirsiniz, dönüştürücü şimdiye kadar herhangi bir problem çıkarmadı ve en ucuz bu sitede bulabildim.
    ElektroMarketim
    Mervesan MS-1000 1000W 220/110 Vac Oto Transformatör
    https://www.elektromarketim.com/trafolar/mervesan-ms-1000-1000w-220-110-vac-oto-transformator

Cihaz Amazon'dan alındığı için herhangi bir arıza oluşması durumunda Amazon ile irtibata geçebilirsiniz, daha önce hiç tecrübe etmedim fakat forumdan okuduğum kadarıyla cihazı teknik servise göndermek için yardımcı olduklarını biliyorum.

Cihaz için istediğim fiyat 4.500 TL'dir. Lütfen takas ya da indirim teklif etmeyiniz.

Cihaz Ankara'da elden teslim edilebilir, diğer illere EFT sonrasında alıcı ödemeli kargo ile gönderilir.

İlanın altında bilgi kirliliği oluşmaması açısından sormak istediğiniz her türlü soruyu ve yapmak istediğiniz yorumları PM yoluyla bana iletmenizi rica eder, herkese iyi akşamlar dilerim.

Saygılarımla.

• Sonunda benim cihazdan kullanan birini buldum turkiyede, bende de var daha çok az kullandım ama endişeliyim arıza çıkartırsa naparim diye. Bir de yedek parca tedarigi mesele keske avrupada da satsalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.