Şimdi Ara

SATILIK SIFIR SAYILIR SERİES S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK SIFIR SAYILIR SERİES S

Merhaba arkadaşlar

bundan ortalama 1 ay kadar önce forumdan sıfır olarak aldığım xbox series s im satılıktır satma nedenim maalesef konsol işi pek bana göre değil zevkler ve renkler, zaten geçmiş konularıma yazdıklarıma da bakan yeni bilgisayar dizdiğimi basitçe 2 3 yazıdan anlayabilir.

Benden daha önce alışveriş yapan arkadaşlar alışta ve verişte pazarlık yapmadığımı bilir çünkü ben bu işin ticaretini yapmıyorum 4100 tl ye aldım series s ürünümü satan arkadaşta böylebuyurduzerduşt mehmet arkadaşımızdır çok ilgili ve yardım sever biri sağolsun

amazon italy üzerinden alınma ürün yani ek bir priz eklentisi takmanıza gerek yok mehmetin bana yollamış olduğu fatura evrak falan ne varsa yollarım fazlada derine inmem neyse odur yani

ürüne biçtiğim fiyat 3100 tl kargoyu da karşı taraf öder ürün iş yerimde yanımda kutulu bir şekilde durmakta ödeme hesabıma geçtiği gün ürün sağlam bir şekilde sarılarak kargolanır.

herkese iyi alışverişler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.