Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SIFIR SAYILIR SERİES S Satın Al 18 Ocak 2021 15:06 1 1 SATILIK SIFIR SAYILIR SERİES S Merhaba arkadaşlar bundan ortalama 1 ay kadar önce forumdan sıfır olarak aldığım xbox series s im satılıktır satma nedenim maalesef konsol işi pek bana göre değil zevkler ve renkler, zaten geçmiş konularıma yazdıklarıma da bakan yeni bilgisayar dizdiğimi basitçe 2 3 yazıdan anlayabilir.Benden daha önce alışveriş yapan arkadaşlar alışta ve verişte pazarlık yapmadığımı bilir çünkü ben bu işin ticaretini yapmıyorum 4100 tl ye aldım series s ürünümü satan arkadaşta böylebuyurduzerduşt mehmet arkadaşımızdır çok ilgili ve yardım sever biri sağolsunamazon italy üzerinden alınma ürün yani ek bir priz eklentisi takmanıza gerek yok mehmetin bana yollamış olduğu fatura evrak falan ne varsa yollarım fazlada derine inmem neyse odur yani ürüne biçtiğim fiyat 3100 tl kargoyu da karşı taraf öder ürün iş yerimde yanımda kutulu bir şekilde durmakta ödeme hesabıma geçtiği gün ürün sağlam bir şekilde sarılarak kargolanır.herkese iyi alışverişler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HAKW GAMİNG CHAİR FABV3___REF İLANIDIR._ ((TEKRAR SATIŞTA)) Ryzen 5 2600x-B450-RTX2060 OC - KLAVYE MOUSE KULAKLIĞINA KADAR BİR PC SELLİNG SATILIK SIFIR SAYILIR SERİES S ALINIK RYZEN 5 - 2600 2600X - B450 ANAKART