Şimdi Ara

***SATILIK SIFIR SAPPHIRE HD 4730 512MB DDR5***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İLETİŞİM MSN: kolay61_yanlizkral@hotmail.com

İLETİŞİM AVEA CEP: 0532,734,03,27

LÜTFEN CİDDİ ALICILAR İLETİŞİM KURSUN

SATILIK SAPPHIRE HD4730 512MB 128BİT DDR5 EKRAN KARTI

ÜRÜN GARANTİ DEĞİŞİMDEN GELMİŞTİR SIFIR GARANTİLİ KUTULUDUR

FİYAT:150TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızkral -- 18 Şubat 2010; 23:31:16 >

• Kart 48.. serisinden sonra çıkan 4830'un yerine çıkmış bir karttır. Bellek hızı dışında bariz bir farkları yoktur.
    Verilen paranın kuruşu kuruşuna değen ender kartlardandır.
    Mağaza fiyatından 10 lira düşük bir fiyatla alıcısını bekler ^^ Paramız yetmiyor, alana ve alacak olanlara hayırlı olsun şimdiden :)
  • pm yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkweb

pm yolladım

cevapladım satışa devam
  • valla dostum ben powerclor 4770 pcs modelini 160 yada 165tl'yemi ne satmıştım sıfır servisden dönen kartımdı,sen bu kartı 155tl'ye sat vallahi usta diye hitap edeceğim sanaforum ölücü kaynıyor benim karta 130 vereyim diyen vardı üstünede çamura yatıyordu,hayırlı işler dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

valla dostum ben powerclor 4770 pcs modelini 160 yada 165tl'yemi ne satmıştım sıfır servisden dönen kartımdı,sen bu kartı 155tl'ye sat vallahi usta diye hitap edeceğim sanaforum ölücü kaynıyor benim karta 130 vereyim diyen vardı üstünede çamura yatıyordu,hayırlı işler dostum

isteyen istediği yerden alabilir bugüne kadar istdeğim fiyata satamadığım hiçbir ürünüm olmadı çok şükür

bunuda satarım hayırlısıyla
  • yalnızkral buraya mesaj atıyorum pm den sorun çıktı galiba gitmiyor... Neyse elinde anladığım kadarı ile hd4830 da var... Kartla ilgili fatura garanti ve teknik detayları hakkında bilgi rica edecektim tabi bir de fiyat... Eğer anlaşırsak haftabaşında elden alışveriş yapabiliriz... Pm den yolarsan sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.