Şimdi Ara

SATILIK SIFIR PS3 LOGİTECH CORDLESS PRO KLAVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ps3ümle beraber aldığım hiç kullanmadığım sıfır Logitech PS3 Uyumlu Cordless Pro Klavyemi satıyorum

Fiyat : 45 TL

Logitech PS3 Uyumlu Cordless Pro Klavye
    Logitech® Cordless MediaBoard Pro™ for PS3 İle PS3 oynamak artık daha keyifli• Ürün Kodu: 920-000010• Ergonomik ve hafif yapılı PS3 klavye • Bluetooth teknolojisi• 24 GHz teknolojisi ile 10 metre çalışma mesafesi• Klavye üzerinde entegre edilmiş Mouse-Padi• Medya Kısayol tuşları

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 16 Ocak 2021; 22:31:2 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel

• iyi satışlar.
    bu cihazı android telefon ve tabletlerle ya da iphone, ipad, notebook gibi bluetooth bağlantısı sağlayabilen cihazlarla da kullanabiliyor muyuz yoksa sadece PS3 te mi çalışıyor?
  • Güncel....

Bluetoothlu bilgisayara driver gerek kalmadan otomatik tanıyıp hem klavye hem üzerindeki mouse kullanabiliyorsunuz iphone 3gs'de bağlandım yanlız mesajlaşmada ve search gibi yerlerde yazı yazmada kullanabildim ipad üzerinde de iphone gibi yanlız search ve mesaj kısımlarında yazı yazmada kullanılabiliyor.

FİYAT : 45 TL SON FİYATTIR

Tel: 0532 426 60 68

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 21 Şubat 2013; 20:12:37 >

• Burak Merhaba.Cordless Media Board ile PS3 üzerinden internetde film izlemeyi denedinmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.