Şimdi Ara

Satılık Sıfır Orijinal Nautica saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dısından 4 adet getirdim ve 3 satıldı elimde olan son saati satıyorum.sıfır kutusunda orijanal resimleride koyuyoyarum aşşagıya

fiyat:155 pazarlık payı az da olsa vardır teklifleri pm ile atarsınız

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockbey -- 22 Haziran 2008; 18:23:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım
    Hayırlı satışlar

Saat tarafımdan alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 22 Haziran 2008; 20:17:33 >

Ey insan Kafdağı kadar yüksekte olsan da kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var; üzdüğün kadar üzülürsün'

İletişim Gsm: 544 644 53 53

Referenslar:meneme200--mazhar-- erkandere--vgulgec--ozgur_erdoga--herdem09--gitarcıgokhan--cerrah..--09nanometer--kendinibil-- shanke--erginates--TURNAM--koktay--MyLoVe**jubujub** ssedobay**ömerözkan**auril**SHEVYLENAX--berataktepe**fatcod2002**ZkCn**dotadesiya**faberge**alitopal**mehmetx18**@dminisrator**ugur92ugur** romantik83**goflaz**garuda**MEHMET__KOSOVALI**cepciniz83**proferbil**smyrinan35**Deniz**la_cosa**gokhanb1982**perfect0061**4n1L**Wilhelm Conrad Röntgen**hectorguner**tifosi41**NakkaSss
  • quote:

bu sattelerin ne özelli,ği varda bu kadar pahalı cok merak ediyorum:)

Saati gösteriyorya daha ne özelliği olsunki

Ey insan Kafdağı kadar yüksekte olsan da kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma her şeyin bir hesabı var; üzdüğün kadar üzülürsün'

İletişim Gsm: 544 644 53 53

Referenslar:meneme200--mazhar-- erkandere--vgulgec--ozgur_erdoga--herdem09--gitarcıgokhan--cerrah..--09nanometer--kendinibil-- shanke--erginates--TURNAM--koktay--MyLoVe**jubujub** ssedobay**ömerözkan**auril**SHEVYLENAX--berataktepe**fatcod2002**ZkCn**dotadesiya**faberge**alitopal**mehmetx18**@dminisrator**ugur92ugur** romantik83**goflaz**garuda**MEHMET__KOSOVALI**cepciniz83**proferbil**smyrinan35**Deniz**la_cosa**gokhanb1982**perfect0061**4n1L**Wilhelm Conrad Röntgen**hectorguner**tifosi41**NakkaSss
  • saat satılmıstır

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.