Şimdi Ara

SATILIK SIFIR NAVKING MAXI-NEON İHTİYAÇ FAZLASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "NAVKING Maxi Neon" modelidir. İhtiyaç fazlasıdır, hediye olarak geldi denemek için kutusunu açtık (ki zaten açık kutu) hiç kullanılmadı, kutusunda ve kutu içeriği ile birlikte verilecektir.
    175 tl ye Media Markt'an alınmış.
    Faturası garanti belgesi herşeyi mevcuttur zaten aldığınızda da görürsünüz.

İSTEDİĞİM FİYAT 120TL

05557417274 GSM NUMARAM

LÜTFEN RİCA EDİYORUM SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYIN.
    PAZARLIK ETMEK İSTEYEN PM ATAR FİYATINI GAYET UYGUN YAZDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

http://www.vatanbilgisayar.com/Navigasyon%20Cihazlar%C4%B1/navking-route66-maxi-neon-maxi-neon-43--navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=64586

SATILIK SIFIR NAVKING MAXI-NEON İHTİYAÇ FAZLASI SATILIK SIFIR NAVKING MAXI-NEON İHTİYAÇ FAZLASI SATILIK SIFIR NAVKING MAXI-NEON İHTİYAÇ FAZLASI
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byloner -- 1 Nisan 2013; 23:27:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: byloner

"NAVKING Maxi Neon" modelidir. İhtiyaç fazlasıdır, hediye olarak geldi denemek için kutusunu açtık (ki zaten açık kutu) hiç kullanılmadı, kutusunda ve kutu içeriği ile birlikte verilecektir.
    175 tl ye Media Markt'an alınmış.
    Faturası garanti belgesi herşeyi mevcuttur zaten aldığınızda da görürsünüz.

İSTEDİĞİM FİYAT 120TL

05557417274 GSM NUMARAM

LÜTFEN RİCA EDİYORUM SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPMAYIN.
    PAZARLIK ETMEK İSTEYEN PM ATAR FİYATINI GAYET UYGUN YAZDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

http://www.vatanbilgisayar.com/Navigasyon%20Cihazlar%C4%B1/navking-route66-maxi-neon-maxi-neon-43--navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=64586

SATILIK SIFIR NAVKING MAXI-NEON İHTİYAÇ FAZLASI SATILIK SIFIR NAVKING MAXI-NEON İHTİYAÇ FAZLASI SATILIK SIFIR NAVKING MAXI-NEON İHTİYAÇ FAZLASI
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

vatanda geçtiğimiz haftasonu 110 küsür liraydı %30 indirim vardı, her haftasonu fiyatı 120 liraya iniyor. ama vatan bilgisayardan şahsen sıfırını alacağıma sizden alırdım.

• Aynı model olduğuna eminmisin bilmiyorum ama cihaz bana geleli 2 hafta olmadı hediye olarak geldi faturasında bile 175tl lik fiyat var

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: byloner

Aynı model olduğuna eminmisin bilmiyorum ama cihaz bana geleli 2 hafta olmadı hediye olarak geldi faturasında bile 175tl lik fiyat var

sizin verdiğiniz linkteki cihaz, şu anda 8% indirimle 148 lira, her haftasonu %25 oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.