Şimdi Ara

SATILIK - SIFIR - iPhone 6S 64GB (Gold)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba TheMarjinaLs güvencesiyle satılık iPhone 6S 64GB Cihazım mevcuttur.

iPhone 6S 64GB GOLD TEKNİK ÖZELLİKLER

1. Cihaz  TROY Premium Reseller'dan alınmadir
    2. Yaklaşık 18 AY GARANTİSİ MEVCUTTUR
    3. 64 GB Depolama alanı vardır
    4. iPhone 6S Modelidir
    5. Gold - Altın Sarısı
    6. Tüm aksesuarlar sıfırdır

8. Kutusunda ve Faturasıyla satın alacaksınız.
    9. Faturası Mevcuttur

Fiyat : 2.990 TL'dir
    FİYAT KESİNLİKLE PAZARLIĞA KAPALIDIR / ()

İletişim : / PM / WhatsApp

Apple Premium Reseller çalışanı olduğum için , değişim belgesinden garantisine herşeyi sorgulayıp satın alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 16 Nisan 2017; 12:10:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• S mi plus mı karar ver :)) paramız yok da işte bakıyoruz iş olsun. Plus ise iyi fiyat. Düz s ise yine iyi fiyat ama sizin için :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

S mi plus mı karar ver :)) paramız yok da işte bakıyoruz iş olsun. Plus ise iyi fiyat. Düz s ise yine iyi fiyat ama sizin için :))

Eyvallah , ilan hızlıca güncellenmişti . Bu yüzden resimleri eklerken bilgileri değiştirmeyi gözden kaçırmışım

 iPhone 6S 64GB - GOLD - Cihaz satılıktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda hali hazırda bir sorun mu var? (swap değiştirilecek yazınıza istinaden)
  • Anlamıyorum SWAP diyipte sıfır cihaz vericem diyorsun gelen cihaz sıfır olmucak ki ? SWAP cihaz olucak üretim bandından hatalı çıkmış teknik serviste tamir görmüş parçası değişmiş tek farkı kullanılmamış cihaz insanlar neden böyle bir cihaza 599 TL daha az versin ki ? git anakartı bozuk garantli 6S bul 1xxx küsüre cihazı zaten zorlu sıfırı ile değiştiriyor seninde yaptığın buna benzer bir şey.

SWAP cihaz diyipte sıfır cihaz gelicek algısı yarattığını düşündüğüm için düşüncelerimi yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

Cihazda hali hazırda bir sorun mu var? (swap değiştirilecek yazınıza istinaden)

Merhaba , hayır .Cihazda herhangi bir problem mevcut degil . Sadece değerlendirilmek üzere alınmış bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Anlamıyorum SWAP diyipte sıfır cihaz vericem diyorsun gelen cihaz sıfır olmucak ki ? SWAP cihaz olucak üretim bandından hatalı çıkmış teknik serviste tamir görmüş parçası değişmiş tek farkı kullanılmamış cihaz insanlar neden böyle bir cihaza 599 TL daha az versin ki ? git anakartı bozuk garantli 6S bul 1xxx küsüre cihazı zaten zorlu sıfırı ile değiştiriyor seninde yaptığın buna benzer bir şey.

SWAP cihaz diyipte sıfır cihaz gelicek algısı yarattığını düşündüğüm için düşüncelerimi yazdım.

Yorumu  Sertifikama dayanan bir şekilde yazıyorum ...

Öncelikle SWAP kelimesinin ingilizce kelime anlamı ile başlıyayım ; Değiştirilmiş demek . Bunu öğrenelim

Daha sonra ise , 3 Yıldır  Premium Reseller'da çalışıyorum ve bunu burada onlarca kez yazdım . Bu yorumu sizin gibi oturduğum koltuk üzerinden değil , resmi bilgime dayanarak iletiyorum

Türkiye'de değiştirilmiş parçalardan oluşan cihazları tüketiciye vermek , Tüketici Hakları gereği suçtur . Ek olarak kesinlikle degiştirilen cihazlar daha önce kullanılmamış cihazlardan ibarettir ...

Son olarak 600₺ gibi bir fiyat sizin için güzel bir fiyat değilse , ne işiniz var bu forumun ikinci el bolümünde .

Herşeye tamam da , bari bu kadar komik bir eleştiride bulunmayın yahu . Hahahaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Hıı hııı :)

Polimige girmeye gerek yok firmam yıllardır SWAP cihazları müşteriye satıyor.

Üstelik sadece senin gibi apple ürünlerinide değil Türkiyedeki bir çok ihtilatcı'dan ürün temin ediyoruz SWAP cihazları herkes biliyor SWAP cihazlar 0 paketi açılmamış cihazlar DEĞİLDİR. ÜRETİM BANDINDA SORUNLU OLUPTA SORUNU ORJİNAL PARÇALARLA DEĞİŞTİRİLMİŞ CİHAZDIR. BUDA KANUNEN HİÇ BİR ŞEKİLDE YASAK DEĞİLDİR. HANGİ KANUNMUŞ BU BİZEDE BU MADDEYİ YAZARMISIN ?

Bu şekilde insanları SIFIR cihaz diye kandırmayı bırakın bu cihazlar 0 cihaz değildir. SIFIRLANMIŞ CİHAZDIR.

Bunuda bilmem kaç senedir çalışan ama bir şey öğrenememiş veya işine gelmediği şekilde anlatan sana ek bilgi olarak ekliyorum. Ben mi ? Ben sen iphone nedir bu yauv diye bakarken apple ürünlerinin tamirini yapan üstelik bunu daha troy bilmem ne piyasada yokken kurumsal firmada desteğini veren bir arkadaşım.

Kimse SWAP cihazları 0 cihazdır diye almasın sıfırlanmış cihazdır ikisi apayrı kavram kendinizi kandırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Hıı hııı :)

Polimige girmeye gerek yok firmam yıllardır SWAP cihazları müşteriye satıyor.

Üstelik sadece senin gibi apple ürünlerinide değil Türkiyedeki bir çok ihtilatcı'dan ürün temin ediyoruz SWAP cihazları herkes biliyor SWAP cihazlar 0 paketi açılmamış cihazlar DEĞİLDİR. ÜRETİM BANDINDA SORUNLU OLUPTA SORUNU ORJİNAL PARÇALARLA DEĞİŞTİRİLMİŞ CİHAZDIR. BUDA KANUNEN HİÇ BİR ŞEKİLDE YASAK DEĞİLDİR. HANGİ KANUNMUŞ BU BİZEDE BU MADDEYİ YAZARMISIN ?

Bu şekilde insanları SIFIR cihaz diye kandırmayı bırakın bu cihazlar 0 cihaz değildir. SIFIRLANMIŞ CİHAZDIR.

Bunuda bilmem kaç senedir çalışan ama bir şey öğrenememiş veya işine gelmediği şekilde anlatan sana ek bilgi olarak ekliyorum. Ben mi ? Ben sen iphone nedir bu yauv diye bakarken apple ürünlerinin tamirini yapan üstelik bunu daha troy bilmem ne piyasada yokken kurumsal firmada desteğini veren bir arkadaşım.

Kimse SWAP cihazları 0 cihazdır diye almasın sıfırlanmış cihazdır ikisi apayrı kavram kendinizi kandırmayın.

Size cevap verdikten sonra yazdığınız diğer yorumları okudum . Bunu daha önce yapmış olsaydım keşke dedim , çünkü ciddiyetle okunulacak birşeye imza atmadığımızı gördüm ve cevap verme tenezüllünde bulunmazdım . Kendi adıma talihsizlik oldu...

Sizin doğrunuz size, benim doğrum bana . Daha fazla seviyenin düşmemesi adına yorum(lar)a cevap vermeyeceğim , zaten ilanımın kirletmemesi açısından gerekli şikayeti iletmiş olucam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 28 Haziran 2016; 0:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

Cihazda hali hazırda bir sorun mu var? (swap değiştirilecek yazınıza istinaden)

Merhaba , hayır .Cihazda herhangi bir problem mevcut degil . Sadece değerlendirilmek üzere alınmış bir cihaz

Peki, sorunsuz ise swap olarak yenileneceğinden nasıl emin olabiliyorsunuz, onu anlamadım işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.