Şimdi Ara

Satılık Sıfır iPhone 6 Plus 64 gb (Fiyat Düştü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Sıfır iPhone 6 Plus 64 gb (Fiyat Düştü)
    Selamlar. Garanti bitimine beş gün kala garantiye verdiğim ve garantisi 2 gün önce biten, servisten sıfır telefon kararı çıkan ve hiç açılmamış, kullanılmamış uzay grisi 6+ 64 gb telefonumu satıyorum. Kutusu, kulaklığı ve şarj aleti ile değişim belgesi mevcuttur. Faturası bulunmuyor, değişimi faturasız yapmıştım, garanti bitti ancak garanti işlemleri için fatura istenmiyordu.

Fiyat: 2200 lira. Fiyat son, takas düşünebilirim. Aklımda bir model ya da ürün yok, bilgisayar ya da yine telefon üzerine bir ürün olursa değerlendirebilirim.

Ankara içi elden teslim, diğer şehirlere kargo yapabilirim. Kargo ücreti bana aittir. İlk tercihim Ankara içi bir yerlere oturup telefonu elden teslim etmek.

Temsili fotoğrafı ekleyeyim, telefon sıfır ama yine de fotoğraf görmek isteyen olursa özelden telefon numarasını göndersin, fotoğrafını yollayayım.

İyi forumlar.

Satılık Sıfır iPhone 6 Plus 64 gb (Fiyat Düştü)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 2200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Her ne kadar konuda belirtmiş olsam da soran arkadaşlar oluyor; telefonun jelatinleri duruyor, sim kart takılmadı. Yoksa telefon sıfır olmazdı zaten.
  • Son ne olur hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda olsaydın keşke
  • Satıldı.
  • Telefon tarafımdan satın alınmıştır , güvenilir satıcı Buray Bey , saygı ve sevgilerimle.
  • İyi günlerde kullanın, saygı sevgi bizden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık iPhone 5 64 GB
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.