Şimdi Ara

SATILIK SIFIR - IPad Mini, IPad 3, IPhone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu dogru yeremi actim bilmiyorum cunku satmak istedigim urunler sifir ve ambalajli kutusunda, fakat baska yerde urun satimiyla ilgili birsey goremedim o yuzden buraya acmaya karar verdim :), insallah dogrudur.

Ben Avustralyada ogrenciyim ve Turkiyeye gelirken duruma ve talebe gore IPad Mini, IPad 3 ve IPhone 5 getirmeyi dusunuyorum.

Istege gore IPad'lerin ustune lazerle yazi yazdirabilirim Apple bunu yeni yil (Christmas) kampanyasi olarak yabanci ulkelerin bir cogunda sunmakta.

Sizde sevdiginiz ozel birine cok guzel bir surpriz yapabilirsiniz IPadin ustune ismini yazarak yada sevdiginiz birseyi yazarak. Sevgililer gunu ve yeni yil icin super bi hediye fikri BENCE ;). Kardesime bir tane ben sahsen aldim ve ustune CANIM KARDESIME diye yazdirdim bence cok orjinal oldu Apple Lazerle ustune isliyor.

Hangi modeli veya rengi istiyorsaniz fark etmez WI-FI yada WI-FI & Cellular - 16,32,64GB.

Iphone 5 isteginize gore gene SIYAH veya BEYAZ 16,32,64 GB olabilir. Kendi pasaportuma bizzat kaydettiricem o yuzden iciniz rahat olsun.

Eger ilgilenen arkadaslar varsa bana istedikleri urunu msg atsinlar ve bende onlara fiyatlarini soyliyim.

Tesekkurler, vatana sevgiler.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Elimde sadece 1 tane iPhone 5 beyaz 64gb kaldı, 1 yıl garantili ve kayıtlı. En iyi yapabileceğim fiyat 2,140TL. İlgilenen arkadaşlar varsa eğer bana buradan ulaşsınlar lütfen, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OBPEra -- 15 Ocak 2013; 11:00:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.