Şimdi Ara

Satılık Sıfır Gibi 1020 Cep Telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Lumia 1020
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Geçen ayın 20'sinde ahize sesi az geliyor diye garantiye verdiğim ve bugün garantiden teslim aldığım telefonumu zaten başka bir model telefon kullandığımdan satıyorum. Telefonun kendisinde hiçbir sorun yoktu, açma kapama tuşu da bazen tutukluk yapıyor diye belki içini açarlarsa onu da tamir ederler düşüncesiyle garantide onu da belirtmiştim, telefonun kapağını da tuşlarıyla birlikte sıfırlamışlar. Telefonun iç aksamı aynı olsa gerek, IMEI aynı keza. Kapağının ise jelatinini ben açtım, telefonun dış görünüşü sıfırdır. Yalnızca arkada kamera yuvarlağında ufak bir kısım artık cebe koymaktan mıdır bilmem, biraz beyazlamış. Bilinsin diye söylüyorum, titiz birisini bile rahatsız edecek bir durum değil. Ekleme: Telefonun ekranı ile bataryası da sıfır olarak değiştirildi.

Telefon beyaz renkli. Türkiye garantisi bu ayın 30'una kadar devam ediyor. Fatura bedeli 2300 küsür lira. Faturası kutusu kulaklığı mevcut. Şarj aletinin adaptörü var ama kablosu Note serisi kablosu olsa gerek, orijinal değil. Kamerası efsane bir telefon, biliyorsunuzdur. Seri ve güzel.

Fiyat: 730 lira. Pazarlık düşünmüyorum, takas düşünebilirim. Ne ile takas tam bilemiyorum, harici hard disk olabilir, masaüstü sistem olabilir, tablet olabilir, üst model, denk ya da çok eski olmadıktan sonra alt model telefon olabilir, kulaklık olabilir, mouse/mousepad/ses sistemi/televizyon/monitör olabilir. Aslında ne ile takas tam olarak biliyormuşum.

Ankara içi elden teslim tercih ederim. Bir yere oturur, hem sohbet eder, hem telefonu inceler hem de rahat rahat alışverişimizi yaparız. Kahveler benden. Şehir dışı da pek problem olmaz, kargolamam iyidir ve aklınızda soru işareti kalmayacak şekilde elden alışverişe en yakın şehirler arası alışveriş sağlamaya çalışırım.

Şurada 1020 ile çekilmiş iki fotoğraf mevcut;

https://forum.donanimhaber.com/images/images/haber/lumia1020photosam_6_erdiozuag.jpg

https://tecnoblog.net/wp-content/uploads/2013/07/nokia-lumia-1020-pro-2.jpg

İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bayandan mı doktordan mı? Öyretmen de olabilir, onlar da temiz kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hata_I

Bayandan mı doktordan mı? Öyretmen de olabilir, onlar da temiz kullanıyor.

Sahip olduğum her espri aleyhime kullanılacak bir iddiaya dönüşüyor :(
  • ne yazıkki :D
  • Hocam dusunuyorum lumia almayida eksikleri hala devam ediyor mu birde kamerasinda 4 k ve slow motion varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Hocam dusunuyorum lumia almayida eksikleri hala devam ediyor mu birde kamerasinda 4 k ve slow motion varmi

Valla ben yanlışlıkla ilânı güncelledim :) Ekran ile pili de değiştirirler bir umut diye yine garantiye verdim. Onlar da değişirse sadece ana kart kalmış olacak. Kamerasında neyi var neyi yok bilmiyorum, otomatik modda fotoğraf çeken adamım, bir heves aldım ama kamerayı verimli kullanmıyorum. Almak istediğiniz telefon ile ilgili sorularınızı telefonun başlığında, yani ana konusunda sorabilirsiniz.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkur ederim lg g2 teklif edecektim de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MadEagle06 M kullanıcısına yanıt
    Aslında bir arkadaşım da G2/S4 seviyesinde bir telefon bakıyordu. Siz de Ankara'daymışsınız, telefonunuzun durumunu özel mesajdan gönderin, anlaşabilecekseniz görüştüreyim sizi.
  • Ekran ve batarya da sıfırlandı, telefon sıfır gibi oldu.

"Ben genel olarak gıcık biriyim." diyen arkadaşlar iletişim kurmasın, nezaketimi bir yere kadar koruyabiliyorum, sonrasında sinirlenmem ama kırıcı olurum ve birini kırınca mutlu olmuyorum.
  • İphone 6 ile takas düşünürmüyüz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sinancavus59

İphone 6 ile takas düşünürmüyüz?

Selamlar. Teklifiniz nedir? Özelden iletin, telefonun durumunu da belirtin ben de düşüneyim. iPhone 6 nedir ne değildir bilmiyorum.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Koç İstifa -- 4 Ocak 2016; 23:13:29 >
  • Mesajı değiştirmeniz gerekiyor. Çünkü başlık değişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.