Şimdi Ara

Satılık Sıfır Cooler Master Seidon 120V - 130 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Cooler Master 693 Mid Tower kasa ile birlikte gelen Cooler Master Seidon 120V işlemci soğutucusunu fazlalık olmasından dolayı satıyorum. Cihaz sıfır kullanılmamış şekilde kutusunda durmaktadır. Cihazın şu anda piyasa fiyatı 200 tl civarında. Elimdeki ürün sıfır bir üründür ve kutusunda durmaktadır. Istediğim fiyat 120 tldir. Isteyene komisyonu karşılığında get açılır.

Şu anda şirkette olduğumdan dolayı resimleri ekleyemedim ama resimleri isteyen olursa ekler ve paylaşırım. Alacağınız ürün sıfır bir üründür ve tamamen sorunsuzdur. Kesinlikle ilk kullanan siz olacaksınız.

Şimdiden alacak olan arkadaşa hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caperz -- 8 Mart 2015; 10:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caperz

Merhaba Arkadaşlar. Cooler Master 693 Mid Tower kasa ile birlikte gelen Cooler Master Seidon 120V işlemci soğutucusunu fazlalık olmasından dolayı satıyorum. Cihaz sıfır kullanılmamış şekilde kutusunda durmaktadır. Cihazın şu anda piyasa fiyatı 200 tl civarında. Elimdeki ürün sıfır bir üründür ve kutusunda durmaktadır. Istediğim fiyat 120 tldir. Isteyene komisyonu karşılığında get açılır.

Şu anda şirkette olduğumdan dolayı resimleri ekleyemedim ama resimleri isteyen olursa ekler ve paylaşırım. Alacağınız ürün sıfır bir üründür ve tamamen sorunsuzdur. Kesinlikle ilk kullanan siz olacaksınız.

Şimdiden alacak olan arkadaşa hayırlı olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

duruyomu hala sogutucu ?

• Çoktan Satıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.